Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z kawka z czekoladka

Ja teraz biore sie juz za wpisywanie
pozniej mam umowione spotkanie z klientem
nastepnie wracamy do domku i na now zaczynam wpisywac
mezu jednak nie poszedl do tej pracy co mialby wyjezdzac przemyslelismy sprawe i koncentrujemy sie na dzialanosci
przez pierwsze miesiace bedzie trudno ale..
pomysl jest
za ten czas michal bedzie sie staral o dofinnsowanie
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane!
U mnie chyba Inofolic przyspieszył owu (to możliwe żeby tak zadziałał?). A dziś dopiero 10 dc. Test owu dodatni, szyjka otwarta, wczoraj płodny śluz - dziś nie wiem, bo cieknie ze mnie nasienie.
Sorry za dosłowność... Buziaki dla was Kochane!!! :* :* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 09:54
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Hej Kochane!
U mnie chyba Inofolic przyspieszył owu (to możliwe żeby tak zadziałał?). Test owu dodatni, szyjka otwarta, wczoraj płodny śluz - dziś nie wiem, bo cieknie ze mnie nasienie.
Sorry za dosłowność... Buziaki dla was Kochane!!! :* :* :*
Myslalam ze nie robisz juz testow
i sie nie macasz
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisałam że będę robić tylko testy Kochana, oj z twoją pamięcią to rzeczywiście słabiutko.
Pisałam że nie będę mierzyć temperatury, nie będę macać szyjki, sprawdzać śluzu i tyle o tym myśleć. I do tej pory mi się udawało. Pomacałam się tylko dlatego że zdziwił mnie test.
Że tak szybko... Wczoraj już był prawie pozytywny, a dziś to ewidentnie pozytyw.
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Poważnie powiedzialam mu dzisiaj ze to koniec. Nie zniose dłużej tekstów jego żony ze jesteśmy rodziną we dwie żeby mnie pozdrowil... A on i tak wraca tam do domu. Czuję się jakby ona śmiała mi się w twarz...
Ona to robi wlasnie po to zebys zerwala..no i osiagnela co chciala
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i Gratuluję jej bo osiągnęła cel...Asha wrote:Ona to robi wlasnie po to zebys zerwala..no i osiagnela co chciala

Ja sobie ułoże życie z kims normalnym... dla mnie na logiczny rozum jakby miał ja zostawić po prostu by zostawił a nie czekał na moment po weselu... albo czeka aż zajde w ciążę wtedy będzie miał pretekst żeby ja zostawić... A w dupie, wychowałam sama jedno więc i poradzę sobie z dwójką jak będę... jak nie będę znajdę kogoś normalnego... -
Katjaa wrote:No i Gratuluję jej bo osiągnęła cel...
Ja sobie ułoże życie z kims normalnym... dla mnie na logiczny rozum jakby miał ja zostawić po prostu by zostawił a nie czekał na moment po weselu... albo czeka aż zajde w ciążę wtedy będzie miał pretekst żeby ja zostawić... A w dupie, wychowałam sama jedno więc i poradzę sobie z dwójką jak będę... jak nie będę znajdę kogoś normalnego...
Wszystko sie sprowadza do tego czy go kochasz czy nie...bo jak tak...to nawet jezeli jak kogos poznasz to bedziesz o nim myslec i pluc sobie w twarz i zalowac, ale to twoja decyzja -
katja kochana wyluzuj, wez gleboko oddech i pomyśl czy naprawdę tego chcesz bo cos mi sie zdaje, ze nie...wiadomo, ze to przejebana sytuacja ale z drugiej strony wiedzialas jak jest. Juz daj mu ten czas do po weselu skoro tak uzgodniliscie, potem zobaczysz...i Asha na racje, robisz dokładnie to o co chodzi tamtej, wez sie nie daj bo ona wlasnie teraz Ci sie smieje w twarz...tak sorki sie tylko wtracilam...lece w teren drzewko wyciacKatjaa wrote:No i Gratuluję jej bo osiągnęła cel...
Ja sobie ułoże życie z kims normalnym... dla mnie na logiczny rozum jakby miał ja zostawić po prostu by zostawił a nie czekał na moment po weselu... albo czeka aż zajde w ciążę wtedy będzie miał pretekst żeby ja zostawić... A w dupie, wychowałam sama jedno więc i poradzę sobie z dwójką jak będę... jak nie będę znajdę kogoś normalnego...
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Katja przykro mi że tak to wyszło.