Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja o tym wiem, ale może Katjaa potrzebuje jeszcze czasu żeby to zajarzyć. Moim zdaniem gdyby on był taki upokarzany itd. to dawno temu zostawiłby żonę, bo z tego co zdąrzyłam się zorientować to go na to stać! Nie ma co się oszukiwać Katjaa jest od niego 18 lat młodsza więc on świeci młodą laską przed znajomymi i jest zajebistym samcem alfa.Asha wrote:Tak..tylko takie ratowanie innych kiedy oni nie chca byc ratowani nigdy sie nie sprawdza
jezeli ktos sam nie chce sobie pomoc to nikt mu nie pomoze ani nie zmieni...a wiem co mowie 
Teraz to ja przepraszam za szczerość
Asha, Iza75, Elfik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ja o tym wiem, ale może Katjaa potrzebuje jeszcze czasu żeby to zajarzyć. Moim zdaniem gdyby on był taki upokarzany itd. to dawno temu zostawiłby żonę, bo z tego co zdąrzyłam się zorientować to go na to stać! Nie ma co się oszukiwać Katjaa jest od niego 18 lat młodsza więc on świeci młodą laską przed znajomymi i jest zajebistym samcem alfa.
Teraz to ja przepraszam za szczerość
Nadal nie wiem czemu za szczerosc przepraszamy tutaj...ale ...to tez moje
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Bo ja mam trochę też tak jak Amelia...nie chcę nikogo urazić, sparwić mu przykrości swoimi słowami:-( Nie chcę żeby ktoś poczuł się oceniony przeze mnie, ale...to też jest mój problem;-) Bo masz rację, że za szczerość się nie przepraszaAsha wrote:Nadal nie wiem czemu za szczerosc przepraszamy tutaj...ale ...to tez moje

Elfik lubi tę wiadomość
-
hahaha...kurwa oni to są zajebiści w tej uk:-(Asha wrote:A ja piwko sacze, a co mi tam
dzwonil stary do szpitala zeby poprosic o dokladne badania i oczywiscie babka go wysmiala...i robia wszystkie no masakra
Też bym piwko pociągnęła, ale muszę jeszcze autem 40 km do domu wrócić więc pragnienie musi poczekać
Asha lubi tę wiadomość
-
trochę tak ale to chuj...chodzi o to, ze ja do domu dotre po 17 i wpadam na Glutka od razu...a tu takie rzeczy się będą dziac i chciałabym na żywo uczestniczyć w tym mam nadzieje radosnym wydarzeniuAsha wrote:A co taki zapierdol masz?
...oby kurwa oby
mik82, Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
No musowo takie będzie! Zajarzysz bo Ci komp eksploduje z radości;-)Iza75 wrote:trochę tak ale to chuj...chodzi o to, ze ja do domu dotre po 17 i wpadam na Glutka od razu...a tu takie rzeczy się będą dziac i chciałabym na żywo uczestniczyć w tym mam nadzieje radosnym wydarzeniu
...oby kurwa oby 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 15:21
Iza75, Asha lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Bo ja mam trochę też tak jak Amelia...nie chcę nikogo urazić, sparwić mu przykrości swoimi słowami:-( Nie chcę żeby ktoś poczuł się oceniony przeze mnie, ale...to też jest mój problem;-) Bo masz rację, że za szczerość się nie przeprasza
Mam nadzieje, ze znacie mnie juz na tyle dlugo ze to co mowie to nie dlatego ze chce kogos urazic ale dlatego zeby dac komus do myslenia ze moze jest inny powod ale inne wyjscie z danej sytuacji...a to ze to nie zawsze jest to co ktos chce uslyszec to ja juz na to nic nie poradze, ale przepraszac tez nie bede...to ma pomoc....a glaskanie po glowie tez nie pomaga
Drugie wyjscie jest takie ze moge sie nie odzywac ale mowic cos tylko po to zeby sie podobalo to nie bede, bo to nie ja xxx
Iza75, Sylwia87, Katjaa, dotik, Elfik lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:trochę tak ale to chuj...chodzi o to, ze ja do domu dotre po 17 i wpadam na Glutka od razu...a tu takie rzeczy się będą dziac i chciałabym na żywo uczestniczyć w tym mam nadzieje radosnym wydarzeniu
...oby kurwa oby 
Powiedz Glutowi jaka sprawa jest..pol godziny matce spokoju trzeba
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Racja...jeśli piszemy tu coś o sobie na forum to też nie po to żeby ktoś przemilczał jeśli ma jakieś przemyślenia na ten temat. Też wolę szczerość niż głaskanie, ale wiem też, że nie każdy tak ma:-(Asha wrote:Mam nadzieje, ze znacie mnie juz na tyle dlugo ze to co mowie to nie dlatego ze chce kogos urazic ale dlatego zeby dac komus do myslenia ze moze jest inny powod ale inne wyjscie z danej sytuacji...a to ze to nie zawsze jest to co ktos chce uslyszec to ja juz na to nic nie poradze, ale przepraszac tez nie bede...to ma pomoc....a glaskanie po glowie tez nie pomaga

Drugie wyjscie jest takie ze moge sie nie odzywac ale mowic cos tylko po to zeby sie podobalo to nie bede, bo to nie ja xxx
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Racja...jeśli piszemy tu coś o sobie na forum to też nie po to żeby ktoś przemilczał jeśli ma jakieś przemyślenia na ten temat. Też wolę szczerość niż głaskanie, ale wiem też, że nie każdy tak ma:-(
No niestety nie kazdy
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ile to bedzie ci sie goic? Masz to jakos smarowac czy cos? Chodzic na kontrole?
Kilka dni bedzie sie goic. Nie mam masci aki nic tylko tabletki jak by bardzo bolalo a na kontrole mam przyjsc jak bedzie sie zle goilo..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH