Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laseczki, oprocz was tylko moja maluda wiedziala. jak wam napisalam wynik to przelecialam pobierznie to co pisalyscie. kurwa mac- kocham was mamusie. wiem ze chcecie dobrze, ale jak dla mnie jest pozamiatane. dopiero czuje to co robil dupek w poprzednim cyklu wiec jeszcze mnie trzyma. kiedy przestanie przyjdzie @. samej ciezko mi byloby czekac z wami bylo razniej i szybciej czas plynal. to ostatni cykl, wiec nie bede juz tak czasto na forum. dzieki wam za wsparcieAsha wrote:Ja na twoj teraz czekam..potem na kogos innego bede czekac..Izy..potem, ale teraz twoj

musze spadac bo maluda jak sie dowiedziala jaki jest wynik, to zaczela plakac. nie chce zebym ja dotykala, wiec czekam jak sie uspokoi, dlatego musze spadac na chwile. bede pozniej bo czekaja nas jeszcze lekcje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 17:21
Asha, mik82, Sylwia87, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Laseczki, oprocz was tylko moja maluda wiedziala. jak wam napisalam wynik to przelecialam pobierznie to co pisalyscie. kurwa mac- kocham was mamusie. wiem ze chcecie dobrze, ale jak dla mnie jest pozamiatane. dopiero czuje to co robil dupek w poprzednim cyklu wiec jeszcze mnie trzyma. kiedy przestanie przyjdzie @. samej ciezko mi byloby czekac z wami bylo razniej i szybciej czas plynal. to ostatni cykl, wiec nie bede juz tak czasto na forum. dzieki wam za wsparcie

musze spadac bo maluda jak sie dowiedziala jaki jest wynik, to zaczela plakac. nie chce zebym ja dotykala, wiec czekam jak sie uspokoi, dlatego musze spadac na chwile. bede pozniej bo czekaja nas jeszcze lekcje.
Tulam
amelia04072006 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Plamienie do mnie zawitało