Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Laseczki, oprocz was tylko moja maluda wiedziala. jak wam napisalam wynik to przelecialam pobierznie to co pisalyscie. kurwa mac- kocham was mamusie. wiem ze chcecie dobrze, ale jak dla mnie jest pozamiatane. dopiero czuje to co robil dupek w poprzednim cyklu wiec jeszcze mnie trzyma. kiedy przestanie przyjdzie @. samej ciezko mi byloby czekac z wami bylo razniej i szybciej czas plynal. to ostatni cykl, wiec nie bede juz tak czasto na forum. dzieki wam za wsparcie

musze spadac bo maluda jak sie dowiedziala jaki jest wynik, to zaczela plakac. nie chce zebym ja dotykala, wiec czekam jak sie uspokoi, dlatego musze spadac na chwile. bede pozniej bo czekaja nas jeszcze lekcje.
-
nick nieaktualnyNo przydałaby się jakaś dobra wiadomość bo jak narazie lawina złych wieści na nas idzie... jakiejś światełko chcemy...Iza75 wrote:Kurwa mac!!!!
...czy naprawdę nie moze byc cos dobrze w koncu?...bede potem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:55
-
jakos depresyjnie widze. laseczki przejęłyście sie tym bardziej niz ja. ja żałuję ze powiedziałam malej , ale to wyszło przez przypadek. zobaczyła testa rannego, który po wyschnieciu ukazal druga kreseczke. ledwo widoczna ale i ona ja widziala i sie nakręciła. mi jest tylko przykro bo ona jest smutna , ale ja wiedziałam ze będzie taki wynik, wiec żyjmy tym co będzie, czyli teraz stres izy. nie smutajcie sie przeze mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 19:35
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co mam wpisać na wykresie skoro dziś do południa szyjka była wysoko, miękka i mega otwarta, a 16 już nisko, twarda i zamknięta? Wiadomo, że z serduszkowaniem dziś nie zdążyliśmy na czas
Jeśli owu była np. Dziś w nocy to jest jakaś szansa czy już dupa?
-
gigsa wrote:Dziewczyny co mam wpisać na wykresie skoro dziś do południa szyjka była wysoko, miękka i mega otwarta, a 16 już nisko, twarda i zamknięta? Wiadomo, że z serduszkowaniem dziś nie zdążyliśmy na czas
Wpisz taka jaka byla o tej godzinie o ktorej zawsze sprawdzasz
gigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jakos depresyjnie widze. laseczki przejęłyście sie tym bardziej niz ja. ja żałuję ze powiedziałam malej , ale to wyszło przez przypadek. zobaczyła testa rannego, który po wyschnieciu ukazal druga kreseczke. ledwo widoczna ale i ona ja widziala i sie nakręciła. mi jest tylko przykro bo ona jest smutna , ale ja wiedziałam ze będzie taki wynik, wiec żyjmy tym co będzie, czyli teraz stres izy. nie smutajcie sie przeze mnie
Ja tam czekam jeszcze bo @ nie ma
A na Izy test tez juz czekam
Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Dziewczyny co mam wpisać na wykresie skoro dziś do południa szyjka była wysoko, miękka i mega otwarta, a 16 już nisko, twarda i zamknięta? Wiadomo, że z serduszkowaniem dziś nie zdążyliśmy na czas
Plemniory 7 dni siedza i na jajo czekaja ..spokojnie...one tam waruja
gigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jakos depresyjnie widze. laseczki przejęłyście sie tym bardziej niz ja. ja żałuję ze powiedziałam malej , ale to wyszło przez przypadek. zobaczyła testa rannego, który po wyschnieciu ukazal druga kreseczke. ledwo widoczna ale i ona ja widziala i sie nakręciła. mi jest tylko przykro bo ona jest smutna , ale ja wiedziałam ze będzie taki wynik, wiec żyjmy tym co będzie, czyli teraz stres izy. nie smutajcie sie przeze mnie
Moze skoro Amelia tak bardzo chce miec rodzenstwo to warto jeszcze troche powalczyc ???
Iza75, Katjaa, mik82 lubią tę wiadomość
-
Hej.... widze ze tu dzis mało wesoło ...
amelia przykro mi ;( u mnie tez kiepski nastrój byłam dzis na USG i moje endo ma 5mm w 18dc więc ten cykl nawet jak doszło do zapłodnienia to i tak nic nie bedzie ....
kurcze co zrobić żeby to endo wieksze było ?
-
Amelia...przejełyśmy sie, cholera nawet nie wiesz jak bardzo
Co Ty na to co Asha napisała? Nie znajdziesz w sobie siły na jeszcze troche walki? Przeciez hormony mozna by ustawic chyba nie?...a inna sprawa, zastanawia mnie ta druga kreska po wyschnięciu? u mnie sie to nigdy nie zdarzylo a testow zrobilam mase...no nie wiem, nie chce nic na siłę bo sama wiesz co dla Ciebie najlepsze...ale przemysl jeszcze proszę
Asha lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:Hej.... widze ze tu dzis mało wesoło ...
amelia przykro mi ;( u mnie tez kiepski nastrój byłam dzis na USG i moje endo ma 5mm w 18dc więc ten cykl nawet jak doszło do zapłodnienia to i tak nic nie bedzie ....
kurcze co zrobić żeby to endo wieksze było ?
hej
ano mało wesoło....
a na endometrium podobno wino wytrawne dobrze działa i migdały
gigsa lubi tę wiadomość
-
Amelia bardzo mikochan przykro

wiesz wcale sie nei dziwie ze mala jest smutana. ja pametm po dzis dzien jak ja ryczalam jak mama myslaa ze jest w ciazy a pozniej okazalo sie ze nie. ja mialam wtedy 7 lat .. i wylam jak nie wiem ...
Dziewczyny juz niedlugo beda dobre informacje
widac taka pogoda nie sprzyjanam poki co ...;/
ja wlasnie siedze i rezerwowuje noclegi stwierdzilismy ze jak juz jedziemy do Łodzi to pojedziemy w czwartek wrócimy w sobote wieczorem
dwa noclegoi w piatek o 8 rano Misiek ma komisje w szpitalu w Łodzi ( odnosnie zmiany kat wojskowej )
a po albo w piatek jeszcze albo w sobote jedziemy do Uniejowa na termy
odbjamy sobie za to ze nie moglismy na termy w Poznaniu jechac
mik82 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.