Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrzę, że dziś temat obiadów ruszył pełna parą. Ja dziś robię karkówka a na deser mąż zazyczyl sobie gofry z owocami i bitą śmietaną, wiec mus zrobić. Poza tym wczoraj swietowalismy jego urodziny i dostałam tableta to będę grzeczna żoną
dotik lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Patrzę, że dziś temat obiadów ruszył pełna parą. Ja dziś robię karkówka a na deser mąż zazyczyl sobie gofry z owocami i bitą śmietaną, wiec mus zrobić. Poza tym wczoraj swietowalismy jego urodziny i dostałam tableta to będę grzeczna żoną
ale moment moment, ON miał urodziny i TY dostałaś tableta?how come?
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ale moment moment, ON miał urodziny i TY dostałaś tableta?
how come?
ja tam nie mam nic przeciwko
On dostał prezent w czwartek, ale nie mogliśmy spędzić dnia razem, wiec nadrabialismy wczorajdotik lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bozee to sie nigdy nie skonczy.. podobno moj ex tak nagadal na mnie do moich znajomych, zrobil ze mnie idiotke.. wszyscy sie ze mnie wysniewaja.. i podobno cos sie szykuje na mnie tylko nie wiem co ;/ kurw** juz mam dosc tego wszystkiego!!
Ciekawe czy będzie taki luzik jak się tamta dowie, że jesteś z nim w ciąży. Bo na bank nie wie. A jak się dowie to on pewnie powie jej, że to nie jego dziecko -
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Na takiego to i bat nie pomoże
Ciekawe czy będzie taki luzik jak się tamta dowie, że jesteś z nim w ciąży. Bo na bank nie wie. A jak się dowie to on pewnie powie jej, że to nie jego dziecko
no i ze ja jestem chora psychicznie ;/ boze czym ja sobie zasluzylam ta to wszystko
-
Rudzia wrote:no i ze ja jestem chora psychicznie ;/ boze czym ja sobie zasluzylam ta to wszystko
to on jest chory
Rudzia lubi tę wiadomość