Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:no i ze ja jestem chora psychicznie ;/ boze czym ja sobie zasluzylam ta to wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie ja nie rozumiem facetow!! Wszystko bylo okej pojawilo sie dziecko i takie cyrki! Zostawil mnie okej...ale jakim prawem mnie obraza w srod znajomych?! !!!!! Ja nigdy mu swinstwa bym nie zrobila! Tesknie za nim ale On jeszcze pozaluje! Mam dosc tych jego klamstw!
Katjaa bedzie dobrze :* poczatek bedzie trudny ale potem bedzie leoiej :* -
nick nieaktualnyRudzia u mnie nie będzie ok... ostatnio jak mnie zostawił przez 2 miesiące cierpialam tak jak dzień po rozstaniu... znajomi z którymi piłam wczoraj ewidentnie stwierdzili ze po jego zachowaniu było widać że mnie kocha ze nigdy tak szczęśliwy nie był... tydzień temu przysłał mi takiego esa: jesteś moim tlenem dzięki któremu oddycham , jeśli zabraknie tlenu nie mam po co żyć...
Romantiko... po chuju... szkoda że po tygodniu można tak się odmienić... -
Katjaa.. ja wiem dokladnie co czujesz ale czy jest sens tracic dni, zycie , lzy na niego? NIE! ja wiem ze Ci ciezko.. jak moj mnie zostawil tez plakalam ciagle i myslalam "dlaczego" nawet teraz czasem mysle o tym co bylo i tesknie ale nawet jesli by teraz chcial do mnie wrocic to juz za pozno.. za duzo sie wycierpialam przez Niego.
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Rudzia u mnie nie będzie ok... ostatnio jak mnie zostawił przez 2 miesiące cierpialam tak jak dzień po rozstaniu... znajomi z którymi piłam wczoraj ewidentnie stwierdzili ze po jego zachowaniu było widać że mnie kocha ze nigdy tak szczęśliwy nie był... tydzień temu przysłał mi takiego esa: jesteś moim tlenem dzięki któremu oddycham , jeśli zabraknie tlenu nie mam po co żyć...
Romantiko... po chuju... szkoda że po tygodniu można tak się odmienić...
katja bardzo mi przykro i mam nadzieje, ze wiecej przez niego cierpieć nie będziesz...i powiem Ci jedno, ze przez tydzień nie mozna sie aż tak zmienić wiec widzę jedno wytlumaczenie...on Cie nie kocha a dlaczego mówil takie rzeczy to tylko on sam wie...przykro mi:-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny