Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no a mowil co moglo byc przyczyna poronienia ?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
no u mnie juz trochę spokojniej , tesciowa już lepiej więc i czasu u mnie wiecej ale nie ukrywam padnieta jestem te kilka od zeszłej niedzieli dało mi popalić, praca szpital dom normalnie 3 etaty ....
Katja przykro mi, że masz taką sytuacje wiem co to znaczy tez spotykałam się kiedys z żonatym i on sam nie wiedział czego chce najlepiej jak by nas obie miał, szkoda czasu i nerwów.
Asha a moze jednak u Ciebie będzie niespodzianka w tym cyklu ?
Sylwia trzymam qciuki
Ja dzis odebrałam wyniki badań i mam pytanko ... co o nich myslicie bo gin mi napisał w komentarzu : wyniki w normie nie ma potrzeby odbycia wizyty a ja widzę
- endo w 18dc 5mm
- progresteron 7dpo - 53,81 nmol/l
- tsh 2,29 mU/l
Martwi mnie endo i tsh bo podobno przy staraniach dobrze jrst jak tsh jest ponizej 2 ... i sama już nie wiem .... -
Hej kassandra.
Progesteron po przeliczeniu wychodzi 16,92 więc nie jest źle, tsh też nie najgorzej ale endometrium 5mm w 18 dc to zdecydowanie za mało:-( Tu by się acard przydał od początku cyklu a potem luteina
No ale lekarz Cię niestety olał jak większość lekarzy zwykła to czynić -
mik82 wrote:Hej kassandra.
Progesteron po przeliczeniu wychodzi 16,92 więc nie jest źle, tsh też nie najgorzej ale endometrium 5mm w 18 dc to zdecydowanie za mało:-( Tu by się acard przydał od początku cyklu a potem luteina
No ale lekarz Cię niestety olał jak większość lekarzy zwykła to czynić -
Ty mnie o takie rzeczy nie pytaj. Jak nie chciałam to zaszłam a jak chcę to 22 cykl mi teraz leci więc głowa jednak robi swoje, albo wiek...
Mi się nie chce starać ale też nie chce mi się myśleć o tym że mogłabym przestać