Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Gigsa ja pierdole czy ta kobieta sie z chujem na Glowy pozamieniala czy co???
-
gigsa wrote:Chyba tak ... ja do tej pory znosilam to ze pierdoli na mnie, ale dziś przegiela pale. Żeby nie to, że to jego matka to w życiu bym jej nie dawała tej kasy, a o splaceniu długu mogłaby pomarzyć
To jeszcze kase jej dajecie???? Ona za dobrze ma...i dlatego sobie tak pozwalaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no nie mam...kurwa przyrzydzilam z deka, myslalam ze i tak niepotrzebnie wydaje na ten jeden test...
To czemu go do cholery rano nie zrobilas....o matko i corko o matko i corko.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Iza75, dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Pieprzona ....jak to tak mozna o wlasnek dupie tylko myslec...co twoj malz na to???
-
gigsa wrote:wiesz co... jak zawsze nic bo co on na to poradzi. Pisałam tu kiedyś ze dobrze dzieci omotala i przemoc psychiczną stosowała. On nawet nie umie jej powiedzieć do słuchu a mnie to boli
dopoki on matki nie usadzi to tylko będziesz nerwy tracila kochana
-
gigsa wrote:wiesz co... jak zawsze nic bo co on na to poradzi. Pisałam tu kiedyś ze dobrze dzieci omotala i przemoc psychiczną stosowała. On nawet nie umie jej powiedzieć do słuchu a mnie to boli
szlag by to
nie daj sie kobieto wpuscic w te szantaze i wpuszczania w poczucie winy bo juz bedzie po topie....badz silna....racja jest po twojej stronie a my za toba murem stoimy...masz prawo byc szczesliwa i walcz o to !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Asha wrote:To jeszcze kase jej dajecie???? Ona za dobrze ma...i dlatego sobie tak pozwala
-
gigsa wrote:dajemy i splacamy jej długi bo obecnie jest bez pracy
Wykorzyastuje was jak moze...a jak bedzie dziecko to pieniadze na dziecko beda szly na dziecko a nie na nia i .......sie urwie no i co???? Koniec z dziecmi!!!! Obmyslila plan kobitka -
Iza75 wrote:o no to kolorowo nie jest
dopoki on matki nie usadzi to tylko będziesz nerwy tracila kochana
-
Gigsa to jest normalnie obrzydliwe...jak mozna byc tak podla i interesowna baba i do tego jeszcze robić to wlasnemu dziecku..mi sie to w glowie nie mieści. Oczywiscie do lozka Wam nie wlezie (?) wiec ze tak powiem róbcie swoje...mam tylko nadzieje, ze nie przekabacila Twojego w tej kwestii...bo taki szantaż emocjonalny to potezna bron niestety
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Gigsa to jest normalnie obrzydliwe...jak mozna byc tak podla i interesowna baba i do tego jeszcze robić to wlasnemu dziecku..mi sie to w glowie nie mieści. Oczywiscie do lozka Wam nie wlezie (?) wiec ze tak powiem róbcie swoje...mam tylko nadzieje, ze nie przekabacila Twojego w tej kwestii...bo taki szantaż emocjonalny to potezna bron niestety
A to niestety zostawia blizny na zawsze