Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
powiedział tylko, że jak dalej tak będzie to się od niej odetniemy i straci syna na zawsze, bo on nie pozwoli mnie i nas obrażać jeździć po nas i zwalac winę na nas za każde jej niepowodzenia.
A ja pow, ze od dziś ta baba dla mnie nie istnieje i że nie chce jej więcej widzieć na oczy.
poza tym to nie pierwsza jej akcja tego typu i tym razem już nie będę cicho siedzieć bo to jego matkaAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:powiedział tylko, że jak dalej tak będzie to się od niej odetniemy i straci syna na zawsze, bo on nie pozwoli mnie i nas obrażać jeździć po nas i zwalac winę na nas za każde jej niepowodzenia.
A ja pow, ze od dziś ta baba dla mnie nie istnieje i że nie chce jej więcej widzieć na oczy.
poza tym to nie pierwsza jej akcja tego typu i tym razem już nie będę cicho siedzieć bo to jego matka
No to cos mowi jednak -
gigsa wrote:powiedział tylko, że jak dalej tak będzie to się od niej odetniemy i straci syna na zawsze, bo on nie pozwoli mnie i nas obrażać jeździć po nas i zwalac winę na nas za każde jej niepowodzenia.
poza tym to nie pierwsza jej akcja tego typu i tym razem już nie będę cicho siedzieć bo to jego matkaAsha lubi tę wiadomość
-
ona go przekabacala na swoją stronę i jak zacząć stawiać opór to zaczęło się obrażanie i foch i wielki płacz ze syn niedobry i tak się matce odplaca za to co ona mu dawała przez te lata i od tej pory obwinia mnie ze to przeze mnie i temu mnie nienawidzi
-
gigsa wrote:ona go przekabacala na swoją stronę i jak zacząć stawiać opór to zaczęło się obrażanie i foch i wielki płacz ze syn niedobry i tak się matce odplaca za to co ona mu dawała przez te lata i od tej pory obwinia mnie ze to przeze mnie i temu mnie nienawidzi
No to jest wlasnie wpuszczanie w poczucie winy.....i to bedzie caly czas, ale jezeli bedziecie na to przygotowani to tez inaczej bedziecie to odbierac, bo juz z gory jej mozna powiedziec, ze " jestem wdzieczny za to co dla mnie zrobilas , ale mam teraz swoje zycie...itd" znajac jej zachowanie to wy macie bron w rekuIza75 lubi tę wiadomość