Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Ja wiem że jeśli to ciąża to wy na moim miejscu byście skakaly z radości... A ja piszę zalamka...
Sylwia myślę czy dzisiaj bety nie zrobić...
Uwierz mi, że na Twoim miejscu też bym się nie cieszyła... Przynajmniej nie na początku.. Ale jakby to była ciąża to dałabyś radę.. Moja siostra od urodzenia sama wychowuje córkę. Nawet musiała "dawcy nasienia" zakładać sprawę o ustalenie ojcostwa więc miała trochę pod górkę.. -
nick nieaktualnyIza75 wrote:Sylwia ale jaja
to jest na dwie bo u mnie tez po czasie bldzioch wyskoczyl...tak tylko wtracilam i uciekam
jaja jak berety:P Oby nam obu zwiastowało to ciążęW sumie to nigdy test nawet po połowie dnia nie pokazał mi bladziocha więc jest nadzieja
Ale nie nakręcam się, bardziej śmieję się z tego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 07:54
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Katja,cokolwiek się okaże to myślę że będzie dobrze! beta dzisiaj nie wiem czy wyjdzie jeśli faktycznie to było zagniezdzenie. jutro powinna już być wiarygodna...
Dziewczyny, czekam na powtórkę Waszych testów! tym razem pozytywnychIza75, Sylwia87, Katjaa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWogole dzisiaj miałam sen w którym widziałam kto będzie w ciazy... tylko ta osoba zaciazyla po mnie... więc jeśli jestem w ciąży to wtedy powiem o kim mowa...
Już kiedyś śniło mi się kto zaszedl w ciążę na OVU tylko innym wątku i po tygodniu wyszedł tej osobie test pozytywny a nie wierzyła w mój sen...dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem z powrotem. Katjaa ja czuję że Ty tego drania kochasz:-) i w głębi serca byś chciała żeby to była ciąża:-)
Co ma być to będzie, jeszcze dwa tygodnie temu chciałaś tej ciąży jak nic innego na świecie więc nawet jeśli to ciąża to i tak wiem, że będzie dobrzeKatjaa lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Jestem z powrotem. Katjaa ja czuję że Ty tego drania kochasz:-) i w głębi serca byś chciała żeby to była ciąża:-)
Co ma być to będzie, jeszcze dwa tygodnie temu chciałaś tej ciąży jak nic innego na świecie więc nawet jeśli to ciąża to i tak wiem, że będzie dobrzemik82, Katjaa lubią tę wiadomość