Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwus powiem jak się sprawdzi u mnie...
Mik nie będę kłamała kocham go najbardziej na świecie mimo iż zadał mi tyle krzywd... napisał mi rano tak: Pamiętaj że jeśli jesteś w ciąży to uczynisz mnie najszczesliwszym mężczyzna świata! A ten Babel będzie Naszym Cudem tym chcianym i wyczekiwanym i nie zmienisz tego.
Takiego dzisiaj smsa dostałam... -
Katjaa wrote:Sylwus powiem jak się sprawdzi u mnie...
Mik nie będę kłamała kocham go najbardziej na świecie mimo iż zadał mi tyle krzywd... napisał mi rano tak: Pamiętaj że jeśli jesteś w ciąży to uczynisz mnie najszczesliwszym mężczyzna świata! A ten Babel będzie Naszym Cudem tym chcianym i wyczekiwanym i nie zmienisz tego.
Takiego dzisiaj smsa dostałam...- sorry
gra na twoich uczuciach i chociaz to on ciebie skrzywdzil to udaje ze to twoja wina i wykorzystuje do tego ciaze. to jest bardzo podłe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:06
Katjaa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Sylwus powiem jak się sprawdzi u mnie...
Takiego dzisiaj smsa dostałam...Ja osobiście skarbie nie popieram związku z żonatym facetem, ale doskonale wiem, że czasem tak po prostu się dzieje, że zakochujemy się w kimś "zajętym" nawet nie wiadomo kiedy a potem są tylko problemy:-( Fakt jest taki że oboje chcieliście tego dziecka więc tych dwóch ostatnich tygodni nie zmienisz już. A jeśli okaże się że jesteś w ciąży to to bardzo wiele zmienia
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:świnia
- sorry
gra na twoich uczuciach i chociaz to on ciebie skrzywdzil to udaje ze to twoja wina i wykorzystuje do tego ciaze. to jest bardzo podłe
Katjaa niech on na razie przynajmniej da Ci spokój...a my czekamy z Tobą na wynik testu lub bety -
amelia04072006 wrote:ile musisz ja jeszcze brac ?
-
Katjaa wrote:Ja mam chyba urojenia... od 2 w nocy czuję rzygi w gardle co jakiś czas przechodzi... teraz znów to mam... Ale sobie filmy wkrecam...
Katjaa, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No gra mocno na jej emocjach ale przyznaj Amelia, że on ma jednak rację. Jeśli Katjaa jest w ciąży to już nic na to nie poradzi a oboje wiedzieli co robią i świadomie się o to dziecko starali.
Katjaa niech on na razie przynajmniej da Ci spokój...a my czekamy z Tobą na wynik testu lub betyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:16
mik82, gigsa, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Zaczęłam w sobotę a nie zamierzam brać dłużej niż 10 dni więc do poniedziałku max ją biorę no chyba że test zmieni moją decyzję, choć w to wątpię bo poza szyją wysoko to żadnych objawów nie mam, a szyja to też żaden konkretny znak
-
nick nieaktualny