Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Owszem Amelia masz rację jest swinia... tylko wczoraj mu to powiedzialam ale w trochę gorszy sposób... zaczęło się od kochasia a skończyło na skurwysynie...
chociaz sie wyprowadzil, tak jak obiecal ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:20
-
Katjaa wrote:Owszem Amelia masz rację jest swinia... tylko wczoraj mu to powiedzialam ale w trochę gorszy sposób... zaczęło się od kochasia a skończyło na skurwysynie...
-
amelia04072006 wrote:matko, przez was to ja przez nerwy zejde z tego swiata
Jest więc szansa że nawet nie zdążę zatestować, bo zawał dostanę przez testowanie Izy, Sylwi i betę Katji haha
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:jaja jak berety:P Oby nam obu zwiastowało to ciążę
W sumie to nigdy test nawet po połowie dnia nie pokazał mi bladziocha więc jest nadzieja
Ale nie nakręcam się, bardziej śmieję się z tego...
Dobra ide nadrabiac dalej -
shimmer_lip wrote:Mi cos takiego stalo sie tylko raz na tescie pink. Dlatego ich nie polecam bo w ciazy nie bylam.
Dobra ide nadrabiac dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Amelia nie nie wyprowadził chociaż wiem od znajomych ze szuka mieszkania...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziweczynki! Ile adrenalinki tu
trzymam kciuki za Wasze testy :*
A ja tak ogladam po stronach i widze ze w h&m sa przeceny a jutro wyplatachyba sie wybiore na bobasowe zakupy
w ogole ogladam ubranka i takie slodkie saaa.. chcialabym juz wiedziec czy to chlop czy baba
zeby moc kupowac
poki co musze kupowac neutralne ;( ehh
Katjaa, mik82 lubią tę wiadomość
-
Widze ostre testowanie dzisiaj i jutro...powodzenia zycze wszystkim
Ja mam 8 rocznice dzisiaj, ale niestety nic robimy bo sie splukalismy z biletami dla mojego ojca...moze w przyszlym tygodniu
Shimmer milo cie widziec
Rudzia witajWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 11:14
-
nick nieaktualny