Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie powinno ale jest...najpierw walczylam ze soba, potem wkurwialam sie na lekarzy, potem zaczelam walczyc z moim...to bez sensu....bo zamiast isc w jednym kierunku zaczniemy sie rozchodzic....koniec...co ma byc to bedzie , trudno...walczyc juz o nic nie bede, bo ktos na tym ucierpi
, kiedy wiem ze mozna ale ktos zadecydowala inaczej
-
amelia04072006 wrote:bardzo nie lubie takiej bezsilnosci
, kiedy wiem ze mozna ale ktos zadecydowala inaczej
widzisz przeciez, ze owu mam , bzykam i chuj jest miesiac w miesiac ...no to co mam robic???? Na co mam liczyc jeszcze???
-
Asha wrote:Ale ja nic juz nie moge kochana...mam sie nastawiac znowu co miesiac...testowac jak pojebana i lzami zalewac znowu...no po co skoro i tak nie ma szans...no przeciez bez sensu
widzisz przeciez, ze owu mam , bzykam i chuj jest miesiac w miesiac ...no to co mam robic???? Na co mam liczyc jeszcze???
-
amelia04072006 wrote:nie zrozumialas - ja mowilam o tym jak w w tej pierdolonej anglii wyglada diagnostyka i pomoc medyczna. ty zrobilas co moglas ale ci u ktorych powinno sie szukac pomocy wypinaja sie dupa
No na to tez nic nie poradze...tak tu jest i tyle..jak by to bylo pare lat wczesniej to moze do pl bym pojechala ale teraz to juz nie ma tez sensu