Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:kuzwa ile ja z nia rozmawiam to glowa mała, o wszystkim. jak mi powie ze cos jest nie tak to staram sie zeby to sie nie powtorzylo ale ona nie przyjmuje do siebie tego co mowie - tak jakby mnie wogole nie slyszala. jak na razie jeszcze jej za nic nie karalam i tu chyba popelnilam blad bo ona nie wie co to kara.
Przeczytaj to co napisalas....i przeczytaj to co ja ci napisalam ...ja ci napisalam...sluchaj!!!! A ty mi mowisz...ze do niej mowiszi tu jest problem kochana ....zacznij jej sluchac!!!!!!
-
Asha wrote:Oj to kiepsko w takim razie ze rosnie
i co to znaczy teraz??? Co lekarz mowi???
plus badanie nasienia i posiew nasienia .. wiec zostaje nam zrobic badanie nasienia i posiew oraz umowic sie na wizyte ..25 pazdziernika minie 8 tyg od pocztaku leczenia .. -
Ania_84 wrote:jeszcze nie wiemy bo nie bylismy u lekarza.. kazal zrobic miedzy 7-8 tyg badania FSH, i Testosteron..
plus badanie nasienia i posiew nasienia .. wiec zostaje nam zrobic badanie nasienia i posiew oraz umowic sie na wizyte ..25 pazdziernika minie 8 tyg od pocztaku leczenia ..
Cholera , aby bylo dobrze -
Asha wrote:Przeczytaj to co napisalas....i przeczytaj to co ja ci napisalam ...ja ci napisalam...sluchaj!!!! A ty mi mowisz...ze do niej mowisz
i tu jest problem kochana ....zacznij jej sluchac!!!!!!
musle ze jest to ten deficyt uwagi co ci pisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:22
-
Ania_84 wrote:TSH ładnie wzrosło i testosteron to dobrze bo doktor powiedzial ze jak skoczy testosteron powyzej 400 to mozna myslec o biopsji
natomiast martwi mnie FSH - im wyzsze to znaczy ze defekt jader jest coraz wiekszy
I badania bylo 21, II badania bylo 31,89 a dzis 55.91
myslalam z eebdzie spadal ..a on rosnie
bierze antyestrogeny wiec FSH chyba powinno zmalec.. chyba ze sie myle ..
Ania, a jaki dokładnie lek bierze Twój mąż?Ania_84 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:ale to nie jest tak ze ja mowie a ona slucha. rozmawiam z nia. pytam sie o jej problemy o dzieci w szkole o to czego sie boi itd. naprowadzam na rozne tematy zeby cos powiedziala bo przy okazji duperelli powie cos co jest wazne . slucham tego co mowi i staram sie jej pomoc. ale przychodzi moment kiedy slyszy jakies polecenie - w domu- w szkole- a ona tego nie slyszy
musle ze jest to ten deficyt uwagi co ci pisalam
Albo wybiorcze sluchanie...skoro reszte slyszy a tego akurat nie -
dotik wrote:Ania, a jaki dokładnie lek bierze Twój mąż?
-
Asha wrote:Nie nie...zastanow sie czy to ze tak bardzo chcesz ja zmienic nie jest wynikiem tego ze jest podobne do ojca