Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej odebrałam wyniki Michałą hormonów.. testosteron wzrósł z 174 na 396,90 TSH wskoczyło z 0,34 na 0,84 natomiast FSH zamiast zmalec wzrozło bylo 31 a teraz jest prawie 56
-
Ania_84 wrote:Hej odebrałam wyniki Michałą hormonów.. testosteron wzrósł z 174 na 396,90 TSH wskoczyło z 0,34 na 0,84 natomiast FSH zamiast zmalec wzrozło bylo 31 a teraz jest prawie 56
Jeszcze jakbys napisala co to oznacza to by bylo git, bo nie zcajeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Amelia.......
Zaczniesz sie buntowac!!!!!!
Twoja mala jest za mala zeby jeszcze wiedziec co powinna...ale czuje, bo wszyscy czujemy.....sie zmuszana...wiec sie buntuje....
kurwa przecisne ja przez praske do ziemniakow
na nia rozmowa nie dzial, przypominanie, nie dziala, grozenie nie dziala- co mam zrobic? -
amelia04072006 wrote:aha
na nia rozmowa nie dzial, przypominanie, nie dziala, grozenie nie dziala- co mam zrobic?
Jezeli dziecko ci mowi, ze czuje sie zmuszane...to usiadz z nia...i sie zapytaj co takiego robisz ze takie emocje w niej wzbudzasz??? Ona ci sama powie co robisz a czego nie robisz...i co pomoze...ale na spokojnie i sluchaj jej!!!!!!! Uczuc sluchaj!!!!! -
Cześć! podczytuje w tramwaju, roboty dziś było od cholery więc nie miałam jak zajrzeć
Ania, testosteron wzrósł to b dobrze, tsh wzrosło to też dobrze, ale skąd to fsh? przez leki?Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
TSH ładnie wzrosło i testosteron to dobrze bo doktor powiedzial ze jak skoczy testosteron powyzej 400 to mozna myslec o biopsji
natomiast martwi mnie FSH - im wyzsze to znaczy ze defekt jader jest coraz wiekszy
I badania bylo 21, II badania bylo 31,89 a dzis 55.91
myslalam z eebdzie spadal ..a on rosnie
bierze antyestrogeny wiec FSH chyba powinno zmalec.. chyba ze sie myle ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:16
-
amelia04072006 wrote:aha
na nia rozmowa nie dzial, przypominanie, nie dziala, grozenie nie dziala- co mam zrobic?
nauka przez zabawę, musi być jakiś sposób, żeby ją zachęcić i doprowadzić do tego żeby sama garnęła się do nauki. coś musi ją zainteresować. nie wiem nojestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:TSH ładnie wzrosło i testosteron to dobrze bo doktor powiedzial ze jak skoczy testosteron powyzej 400 to mozna myslec o biopsji
natomiast martwi mnie FSH - im wyzsze to znaczy ze defekt jader jest coraz wiekszy
I badania bylo 21, II badania bylo 31,89 a dzis 55.91
myslalam z eebdzie spadal ..a on rosnie
Oj to kiepsko w takim razie ze rosniei co to znaczy teraz??? Co lekarz mowi???
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kuzwa ile ja z nia rozmawiam to glowa mała, o wszystkim. jak mi powie ze cos jest nie tak to staram sie zeby to sie nie powtorzylo ale ona nie przyjmuje do siebie tego co mowie - tak jakby mnie wogole nie slyszala. jak na razie jeszcze jej za nic nie karalam i tu chyba popelnilam blad bo ona nie wie co to kara.