Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jutro planuje umyc czesc a reszte pozniej. po co mam sie przemeczac
moje dziecko mnie wykancza. jak w domu mnie olewa to jeszcze. toleruje chociaz mam ochote ja zjesc, ale sie powstrzymuje.
kiedy jednak wchodzi w gre szkola i nauka to juz wychodze z siebie. nie musi byc prymusem ale powinna juz miec jakies poczucie obowiazku a ona nic. 2 klasa a ona stoi w miejscu
rozumiem cię doskonale , siedząc z łobuzem siory kilka miechów napatrzyłam się co wyczynia dziecko w buncieZ resztą nie dawno byli w odwiedzinach i tekstami już sypie dobrymi mądrala
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Chyba z wami dzisiaj nie posiedze bo kolezanka dzwonila ze jej zwiazek rozpierdala i chce przyjechac
tez nie bede siedziec. weszlam na neta bo szukam maludzie kozaki, ale spac mi sie chce i chyba szybciej pojde spac -
amelia04072006 wrote:boli, bo sie zdenerwowalas, a ze sie zdenerwowalas z jego powodu to teraz niech sie odwdziecza
-
Asha wrote:Chyba z wami dzisiaj nie posiedze bo kolezanka dzwonila ze jej zwiazek rozpierdala i chce przyjechac
-
25staraczka25 wrote:rozumiem cię doskonale , siedząc z łobuzem siory kilka miechów napatrzyłam się co wyczynia dziecko w buncie
Z resztą nie dawno byli w odwiedzinach i tekstami już sypie dobrymi mądrala
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moja jest grzeczna i stara sie uwazac na to co mowi i czy komus krzywdy nie zrobi. czasem ma jakies odchyly od normy ale tak to jest spoko. tylko z ta obowiazkowoscia mam problem
To na praskę jeszcze nie zasłużyłanie no żartuje cierpliwości amelia
-
nick nieaktualny
-
Staraczka dobre znaki... zaczatki migreny
ale rpzez to ze nie ma jeszcze @ to jakos wewnetrznie nie biopre silnych lekow na migrene ;/ bo mam takie w razie w ;/
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Staraczka dobre znaki... zaczatki migreny
ale rpzez to ze nie ma jeszcze @ to jakos wewnetrznie nie biopre silnych lekow na migrene ;/ bo mam takie w razie w ;/
A w razie w to na bete soe wybierasz ?Ania_84, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość