Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 16:21
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:zajebista. super ta koronka z przodu . masz czerwone buty?
czerwone i czarne
i balrerinki na pozniej
a no mam cyckiamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ja już w domku i po szkoleniu i z godzinę Was nadrabiałam
Gigsa zieloności Ci życzę Kochana z okazji imienin
Rybka witaj u nas wśród zrytych
Amelia Ty mi tu już nic nie wypieraj tylko się na testowanie szykuj, Ty dotik też...ja już mam nerwa na Twój test
Asha cieszę się że już wiadomo że nasienie się nadaje na ivf, żeby tylko Wam jak najszybciej termin wyznaczyli bo starczy tego czekania
Aniu bardzo ładna sukienka i zajebiaszcze cycki masz
Aaaaaaaaaaa...i widziałam że dałyście czadu na tamtym wątku....no powiem Wam że macie cierpliwość bo ja od samego czytania chujozy dostawałam. A już jak przeczytałam że jak chcesz dzieci to współżyjesz a jak nie chcesz to nie współżyjesz to już mi kurwa wszystko opadło. Ciekawe czy jak ta laska by w wieku 30 lat piątkę dzieci miała i stwierdziła że np. nie stać ją na więcej dzieci to czy by warsztat przed starym zamknęła....no załamałam się że są ludzie z naszego pokolenia którzy mają takie myślenieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 17:32
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
juz jestem bylismy sie wyspowiadac !!!!!!!!!!!!moj maz dotrzymal obietnicy
Amelka wiesz ja zajebistych ksztaltow to nie mammoze ta sukienka tak to oddaje
ale mam wymiary 110/90/ 110 tak na oko
moim najwiekszym bolem jest brzuch a raczej fald skory po tym jak schudlam 25 kg ;/ no i piekne rozstepy i celulit ;/
a wiecie jak nas zjechaly na innym watku masakraale juz sie nie wypowiadalam bo szkoda naszych nerwow
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:juz jestem bylismy sie wyspowiadac !!!!!!!!!!!!moj maz dotrzymal obietnicy
moim najwiekszym bolem jest brzuch a raczej fald skory po tym jak schudlam 25 kg ;/ no i piekne rozstepy i celulit ;/
a wiecie jak nas zjechaly na innym watku masakraale juz sie nie wypowiadalam bo szkoda naszych nerwow
?
mik82 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:juz jestem bylismy sie wyspowiadac !!!!!!!!!!!!moj maz dotrzymal obietnicy
Aniu ale Ty masz ładne i szczupłe nogi -
laska z ciebie- masz biedra i cycka . a ja jestem gruszka. mam dupe i malo cycka
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:piekny celulitis i kilka rozstepow mam wiec witam w klubie.
laska z ciebie- masz biedra i cycka . a ja jestem gruszka. mam dupe i malo cyckaamelia04072006 lubi tę wiadomość