Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ania wroc i mow gdzie mam isc walczyc
Kiedy testujesz...pliiiisss Amelia powiedz proszę
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
owszem łydki mam szczuplutkie zawsze takie mialam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pomagamy-wspieramy-i-czekamy-na-dzidziusia,2413,1398.html
ale dziecwzyny nie ma co sie nimi przejmowacmaja swoje zdanie i w nim tkwia
wiec co tam:)
ps tylek tez mam sporyzawsze odstaje
ale ja juz sie do swojego cialka przyzwyczailamamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no tak. dupy codziennie nie ogladam wiec mozna przyjac twoja teorie
-
Ania_84 wrote:owszem łydki mam szczuplutkie zawsze takie mialam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pomagamy-wspieramy-i-czekamy-na-dzidziusia,2413,1398.html
ale ja juz sie do swojego cialka przyzwyczailama nóżki masz cudowne...jak sarenka...uwielbiam szczupłe nogi...reszta nie jest dla mnie tak ważna
-
wiecie ja dzis juz sie nie denerwuje nie mowie brzydkich słów
ale chyba za wszystkiegrzechy sie wysiedzielismy w kosciele zaliczyclismy czesc rozanca, msze, i miłosierdzie
no ale chcielismy w pelni uczestniczyc z mlodymi w ich dniuamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
ale ja juz sie do swojego cialka przyzwyczailam -
ale ja juz sie do swojego cialka przyzwyczailamłydki sie znaczy uda tez w sumie wiec ogolnie przeszczepy mam do niczego
-
Ania_84 wrote:wiecie ja dzis juz sie nie denerwuje nie mowie brzydkich słów
ale chyba za wszystkiegrzechy sie wysiedzielismy w kosciele zaliczyclismy czesc rozanca, msze, i miłosierdzie
no ale chcielismy w pelni uczestniczyc z mlodymi w ich dniu -
jutro ale bylismyu spowiedzi dzis bo jutro to moj by sie wymigal :p
-
amelia04072006 wrote:a ci wlasnie tam jestem. sprawdzilam gdzie sie zlota udziela i se czytam
25staraczka25, amelia04072006, Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:juz myslalam ze cos mi sie poprzestawiało. bedzie swiadkiem ?
ale wiesz mojego wyciagnac tosukces.. jego tata ateista ..niby michal byl ministrantem ale pozniej mega mu sie zmienilo po nawroceniach ojca..
ie to zebym miala cos do tego ..ale nie raz brakuje mi tego jak moi rodzice razem z emna szli do kosciola .. chcialabym zbey ran na jakis czas moj maz poszeld ze mna -
nick nieaktualnymik82 wrote:też poczytałam...brak słów...chyba sobie odpuszczę komentarz bo one w innym świecie żyją...jak usłyszałam gzi się bez ślubu po pijaku to mi ręce opadły bo koloryzują to co ta dziewczyna napisała że szok. Dziewcze młode, odpowiedzialne, raz jej się zdarzyło zaszaleć i po tym razie się martwi a te ja od puszczlskich wyzywają z tekstami: ciekawe czy wie z kim ma to dziecko. Żal mi tych panienek naprawdę...mają 22-23 lata, raptem z 4-5 więcej niż ta dziewczyna i ją od gówniar wyzywają hahahaha
świętojebki się znalazły :d ale na tym forum dużo takich z tego co czytam czasem żal komentować ... do najlepszej nie należę mam swoje fobie ale one są mega poryte że tak się wyraże jak napisałabym coś o sobie to ooo matko nawet wolę nie myśleć co by na mnie pisały
głupiutkie kurczątka
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
co wy nie ma sensu sobe na noc psuc nerwow im nie przemowicie.. mysla ze rozumy pozjadaly ;/ bo sie staraja
25staraczka25, mik82, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:też poczytałam...brak słów...chyba sobie odpuszczę komentarz bo one w innym świecie żyją...jak usłyszałam gzi się bez ślubu po pijaku to mi ręce opadły bo koloryzują to co ta dziewczyna napisała że szok. Dziewcze młode, odpowiedzialne, raz jej się zdarzyło zaszaleć i po tym razie się martwi a te ja od puszczlskich wyzywają z tekstami: ciekawe czy wie z kim ma to dziecko. Żal mi tych panienek naprawdę...mają 22-23 lata, raptem z 4-5 więcej niż ta dziewczyna i ją od gówniar wyzywają hahahaha
25staraczka25, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny