Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:najwięcej gadaja te co mają na sumieniu swoje ... swoją drogą strasznie muszą czuć się ich faceci teraz się bzykamy bo się staramy ale potem weź spadaj
świętojebki się znalazły :d ale na tym forum dużo takich z tego co czytam czasem żal komentować ... do najlepszej nie należę mam swoje fobie ale one są mega poryte że tak się wyraże jak napisałabym coś o sobie to ooo matko nawet wolę nie myśleć co by na mnie pisały
głupiutkie kurczątka
25staraczka25, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie
ale wiesz mojego wyciagnac tosukces.. jego tata ateista ..niby michal byl ministrantem ale pozniej mega mu sie zmienilo po nawroceniach ojca..
ie to zebym miala cos do tego ..ale nie raz brakuje mi tego jak moi rodzice razem z emna szli do kosciola .. chcialabym zbey ran na jakis czas moj maz poszeld ze mnaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:co wy nie ma sensu sobe na noc psuc nerwow im nie przemowicie.. mysla ze rozumy pozjadaly ;/ bo sie staraja
amelia04072006, Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:a tak to z moim M już lepiej ... testa zobaczył i się zaczął przymilać co by szansy na syna nie zmarnować
uśmiałam się przez gniew ale wole tak niż to co było rano
-
amelia04072006 wrote:ci powiem ze ja wierząca ale kosciół mnie parzy
-
25staraczka25 wrote:najwięcej gadaja te co mają na sumieniu swoje ... swoją drogą strasznie muszą czuć się ich faceci teraz się bzykamy bo się staramy ale potem weź spadaj
świętojebki się znalazły :d ale na tym forum dużo takich z tego co czytam czasem żal komentować ... do najlepszej nie należę mam swoje fobie ale one są mega poryte że tak się wyraże jak napisałabym coś o sobie to ooo matko nawet wolę nie myśleć co by na mnie pisały
głupiutkie kurczątka
z facetem- ojcem dziecka przed slubem bylismy razem 7 lat dopiero 3 lata temu sie chajtnęliśmy. ukamieniowalyby mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:54
25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ja to juz wogole bylabym wykleta
z facetem- ojcem dziecka przed slubem bylismy razem 7 lat dopiero 3 lata temu sie chajtnelismy. ukamieniowalyby mnie
Iza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:a wiesz co by powiedziały o mnie jak by się dowiedziały że swój pierwszy raz miałam jeszcze przed skończeniem 17 roku życia...i o dziwo do dziś dnia jestem z tym samym facetem
miki a tak ci ładnie z oczu patrzy
25staraczka25, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
coś w tym stylu
swoją podopieczną
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
wiecie ja tam zaluje ze wczesnie nie zaczelam
moj M byl moim pierwszym a ja mialam .. 25 lat a to ze akurat dla niego to trzymalam to byl tylk tego efekt ze bylam zakmpleksiona jak cholera a faceci traktowali mnie jak kumpla .. fakt nie chodzilam na dyskoteki, imprezki z racji tego ze wstydzilam sie swojej choroby balam sie ze dostane ataku prze dinnymi i ze mnie nie beda akceptowac.. bo tak zazwyczja niestety bylo ;/
nawte moj najlpeszy kumpel.. notabene przyszly pan mlody jutrzejszy
powiedzial mi kiedys ze on by sprobowal zebysmy byli razme.. ale boi sie jakby zareagowal jakbym dostala przy nim ataku i wogole. niby to olalam ale wtedy bardzo mnie to zranilo ..
moj najwiekszy stres to jak mowilam o padaczce Michałowi .. balam sie ze on tez tak zareaguje.. i opowiedzialam mu to pop ierszym meisiacu spotykani siezeby jako cos nie zabarzdzo sie angazowac .. jakie bylo moje zdziwienie jak moj Misiu przytulil mnie i zapytal..i ze co to mialby byc powod nie spotykania sie ?? zakonczenia naszego zwiazku .. wtedy zauwazylam ze on traktuje gdzies juz mnie jak dziewczyne
pozniej dodal ze chcialby tylko wiedziec jak ma zareagowac w razie jakbym mila a atak25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ci powiem ze ja wierząca ale kosciół mnie parzy
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny