Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    oczywiście :) do tego jestem matką upośledzonego psa. tu nie ma miejsca na normalność.
    on cie kiedys zje :D

dotik lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ta. ale nie wiem czy nie skonczy sie placzem. czuje ze jak walne bekse w tym cyklu to kurna dlugo sie nie pozbieram :(

Amelia ---- oczywiście , że się pozbierasz . Jesteś zbyt silna by tak po prostu upaść i już nie wstać ....

Mam nadzieję , że będziesz płakać ale ze szczęścia . Na razie nie zapeszając grzecznie trza czekać do terminu i nie wariować ;)

dotik lubi tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    on cie kiedys zje :D

albo ja jego.

amelia04072006 lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    to ja przyjadę z sernikiem, łosiem i czym tylko zechcesz. nażremy się jak świnie, zapijemy winem i razem będziemy płakać :)

ooo widzisz amelia zawsze jest jakieś wyjście :P

Wysłany: 17 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Amelia ---- oczywiście , że się pozbierasz . Jesteś zbyt silna by tak po prostu upaść i już nie wstać ....

Mam nadzieję , że będziesz płakać ale ze szczęścia . Na razie nie zapeszając grzecznie trza czekać do terminu i nie wariować ;)
    chcialabym plakac ze szczescia ale wiesz mam 35 lat no juz prawie 36 i czuje ze to moje ostatnie chwile. jakos ta mieszanka wieku i tego ze sie nie udaje jakos nie sprzyja pozytywnym myslom :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:50

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 17 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    albo ja jego.
    upieczesz go zamiast łosia ? :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 17 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    ooo widzisz amelia zawsze jest jakieś wyjście :P
    no tak zapsc sie jak swinia i utracic na amen swoje zgrabne cztery litery :D

dotik lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    chcialabym plakac ze szczescia ale wiesz mam 35 lat no juz prawie 36 i czuje ze to moje ostatnie chwile. jakos ta mieszanka wieku i tego ze sie nie udaje jakos nie sprzyja pozytywnym myslom :(

no już sobie nie dodawaj! jeszcze nie skończyłaś :) nawet i w ostatnich chwilach możesz wydusić z siebie szczęśliwe jajo :) fight girl!
    amelia04072006 wrote:
    upieczesz go zamiast łosia ? :)

no czasem jak tak patrzę na te jego mięsiste udziory, to bym schrupała ;)

amelia04072006, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    :O matko - zaczynam sie ciebie bac :O
    mysle zeby do konca roku sprobowac a potem wejsc na antyki zeby te hormony moje uspokoic i zamknac warsztat

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:

nie przesadzaj , podobnie mogłabym napisać o sobie ... walczę od kilku miesięcy i mi się nie udaje pomimo że jestem 10 lat młodsza i co z tego ... twój wiek nie ma nic do rzeczy :P :P :P i dobrze dotik napisała popieram ;) ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:

niebezpieczna :D

• dotik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    :O matko - zaczynam sie ciebie bac :O
    mysle zeby do konca roku sprobowac a potem wejsc na antyki zeby te hormony moje uspokoic i zamknac warsztat

ehehehe:D

oj oj! próbuj do końca roku, ale nie bierz anty i nie zamykaj warsztatu - bo nigdy nie wiadomo.

• dotik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    niebezpieczna :D

głodna!

amelia04072006, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    nie przesadzaj , podobnie mogłabym napisać o sobie ... walczę od kilku miesięcy i mi się nie udaje pomimo że jestem 10 lat młodsza i co z tego ... twój wiek nie ma nic do rzeczy :P :P :P i dobrze dotik napisała popieram ;) ;)
    wiek moze i nie ma duzego znaczenia, ale moja psycha podupada. dostalam w swoim zyciu niezle popalic i momentami czuje sie baaaaardzo stara.
    nie wiem czy dalabym rade dluzej walczyc a nie chce reszty najlepszych lat spedzic na planowaniu. chyba trza zaczac zyc normalnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 16:01

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 17 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    ehehehe:D

oj oj! próbuj do końca roku, ale nie bierz anty i nie zamykaj warsztatu - bo nigdy nie wiadomo.
    musze. mam rozwalony testosteron i te moje nadnercza. nic nie moge robic dopóki sie staram.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 17 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    głodna!
    kiedy testujesz ?????

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    wiwk moze i nie ma duzego znaczenia, ale moja psychka podupada. dostalam w swoim zyciu niezle popalic i momentami czuje sie baaaaardzo stara.
    nie wim czy dalabym rade dluzej walczyc a nie chce reszty najlepszych lat soedzic na planowaniu. chyba trza zaczac zyc normalnie

rozumiem Cię kochana , ale to może zacznij żyć tak jak chcesz ale nie zamykaj warsztatu . Może właśnie jak podejdziesz do sprawy z dystansem to kropek Cię zaskoczy . Nie można się tak po prostu poddać nawet jeśli walczysz o to od długiego czasu ... Nie chcę Ci tutaj pisać pierdoł , nie znam Twojej historii od początku wiem tyle ile zdążyłam przeczytać tutaj , zrobisz co będziesz uważała za najlepsze dla Was, dla Ciebie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    głodna!
    ale to żeby od razu na psie udka mieć ochotę :P :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę bo M jedzie na przerwę .... ;) może się nie pozabijamy :) do poźniej :*

Wysłany: 17 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    rozumiem Cię kochana , ale to może zacznij żyć tak jak chcesz ale nie zamykaj warsztatu . Może właśnie jak podejdziesz do sprawy z dystansem to kropek Cię zaskoczy . Nie można się tak po prostu poddać nawet jeśli walczysz o to od długiego czasu ... Nie chcę Ci tutaj pisać pierdoł , nie znam Twojej historii od początku wiem tyle ile zdążyłam przeczytać tutaj , zrobisz co będziesz uważała za najlepsze dla Was, dla Ciebie :*
    ciezko sie przestawic z myslenia o dziecku, na myslenie o wszystkim a o dziecku później. jakos to nie idzie w parze z moim charakterem :). jak cos robie to nie umiem myslec o niczym innym i krew mnie zalewa gdy cos mi nie wychodzi.
    zobaczymy jest jescze troche czasu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

‹‹ 1629 1630 1631 1632 1633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ