Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ta. ale nie wiem czy nie skonczy sie placzem. czuje ze jak walne bekse w tym cyklu to kurna dlugo sie nie pozbieram
Amelia ---- oczywiście , że się pozbierasz . Jesteś zbyt silna by tak po prostu upaść i już nie wstać ....
Mam nadzieję , że będziesz płakać ale ze szczęścia . Na razie nie zapeszając grzecznie trza czekać do terminu i nie wariowaćdotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Amelia ---- oczywiście , że się pozbierasz . Jesteś zbyt silna by tak po prostu upaść i już nie wstać ....
Mam nadzieję , że będziesz płakać ale ze szczęścia . Na razie nie zapeszając grzecznie trza czekać do terminu i nie wariowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:50
-
amelia04072006 wrote:chcialabym plakac ze szczescia ale wiesz mam 35 lat no juz prawie 36 i czuje ze to moje ostatnie chwile. jakos ta mieszanka wieku i tego ze sie nie udaje jakos nie sprzyja pozytywnym myslom
no już sobie nie dodawaj! jeszcze nie skończyłaśnawet i w ostatnich chwilach możesz wydusić z siebie szczęśliwe jajo
fight girl!
amelia04072006 wrote:upieczesz go zamiast łosia ?
no czasem jak tak patrzę na te jego mięsiste udziory, to bym schrupałaamelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:chcialabym plakac ze szczescia ale wiesz mam 35 lat no juz prawie 36 i czuje ze to moje ostatnie chwile. jakos ta mieszanka wieku i tego ze sie nie udaje jakos nie sprzyja pozytywnym myslom
nie przesadzaj , podobnie mogłabym napisać o sobie ... walczę od kilku miesięcy i mi się nie udaje pomimo że jestem 10 lat młodsza i co z tego ... twój wiek nie ma nic do rzeczyi dobrze dotik napisała popieram
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
matko - zaczynam sie ciebie bac
mysle zeby do konca roku sprobowac a potem wejsc na antyki zeby te hormony moje uspokoic i zamknac warsztat
ehehehe:D
oj oj! próbuj do końca roku, ale nie bierz anty i nie zamykaj warsztatu - bo nigdy nie wiadomo.amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
25staraczka25 wrote:nie przesadzaj , podobnie mogłabym napisać o sobie ... walczę od kilku miesięcy i mi się nie udaje pomimo że jestem 10 lat młodsza i co z tego ... twój wiek nie ma nic do rzeczy
i dobrze dotik napisała popieram
nie wiem czy dalabym rade dluzej walczyc a nie chce reszty najlepszych lat spedzic na planowaniu. chyba trza zaczac zyc normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 16:01
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wiwk moze i nie ma duzego znaczenia, ale moja psychka podupada. dostalam w swoim zyciu niezle popalic i momentami czuje sie baaaaardzo stara.
nie wim czy dalabym rade dluzej walczyc a nie chce reszty najlepszych lat soedzic na planowaniu. chyba trza zaczac zyc normalnie
rozumiem Cię kochana , ale to może zacznij żyć tak jak chcesz ale nie zamykaj warsztatu . Może właśnie jak podejdziesz do sprawy z dystansem to kropek Cię zaskoczy . Nie można się tak po prostu poddać nawet jeśli walczysz o to od długiego czasu ... Nie chcę Ci tutaj pisać pierdoł , nie znam Twojej historii od początku wiem tyle ile zdążyłam przeczytać tutaj , zrobisz co będziesz uważała za najlepsze dla Was, dla Ciebie :*amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:rozumiem Cię kochana , ale to może zacznij żyć tak jak chcesz ale nie zamykaj warsztatu . Może właśnie jak podejdziesz do sprawy z dystansem to kropek Cię zaskoczy . Nie można się tak po prostu poddać nawet jeśli walczysz o to od długiego czasu ... Nie chcę Ci tutaj pisać pierdoł , nie znam Twojej historii od początku wiem tyle ile zdążyłam przeczytać tutaj , zrobisz co będziesz uważała za najlepsze dla Was, dla Ciebie :*
. jak cos robie to nie umiem myslec o niczym innym i krew mnie zalewa gdy cos mi nie wychodzi.
zobaczymy jest jescze troche czasu25staraczka25 lubi tę wiadomość