Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Czemu zajście w ciążę jest takie trudne ????
Ja sie wczoraj zastanawialam...na cholere my tak kombinujemy...zobaczcie ci z takiej kurwa etiopi czy innej Afryki...wody kurwa czystej nie maja...same infekcje...nie ma jedzenia...a dziecko na dziecku...gdzie tu kurwa sens jest jakis -
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja sie wczoraj zastanawialam...na cholere my tak kombinujemy...zobaczcie ci z takiej kurwa etiopi czy innej Afryki...wody kurwa czystej nie maja...same infekcje...nie ma jedzenia...a dziecko na dziecku...gdzie tu kurwa sens jest jakis
Nie ma sensu... Nie szukaj, bo nie znajdziesz -
nick nieaktualnyAsha wrote:Przeciez tam ani zadnych lekow ani kurwa ginow, ivf, tam nic nie ma, podstawowo tematow do zycia a ciaza za ciaza....a my co kurwa...zdrowa dieta, niepalenie, prochy duperszmity...ja pierdole
Ja przede wszystkim nie rozumiem pojęcia blokady psychicznej.. Albo, że ktoś za bardzo chce.. Nie może to działać na odwrót?Katjaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Ja przede wszystkim nie rozumiem pojęcia blokady psychicznej.. Albo, że ktoś za bardzo chce.. Nie może to działać na odwrót?
No ja tez nie rozumiem...chociaz psychoteraputa jestembo tez sie mowi, ze bardzo bedziesz chcial to sukces osiagniesz no to jedno z drugim sie kloci akurat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem
musze wam cos napisac a mianowicie moja kolezanka jest tez tu na owu,prowadzi wykresy,sliczne skoki itp plus do tego chodzi do ginka przed owu i niby po owu i co?? okazalo sie ze jej pecherzyki nie pekaja potem robi sie torbiel ktora sama sie wchlania (cos tam bierze lutke?) ale chodzi mi o to ze na ovu ma zaznaczona piekna owulke a jej w rzeczywistosci niema i jak tu wierzyc wykresa
a miala juz tak dwa razy pod rzad
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:jestem
musze wam cos napisac a mianowicie moja kolezanka jest tez tu na owu,prowadzi wykresy,sliczne skoki itp plus do tego chodzi do ginka przed owu i niby po owu i co?? okazalo sie ze jej pecherzyki nie pekaja potem robi sie torbiel ktora sama sie wchlania (cos tam bierze lutke?) ale chodzi mi o to ze na ovu ma zaznaczona piekna owulke a jej w rzeczywistosci niema i jak tu wierzyc wykresa
a miala juz tak dwa razy pod rzad
Nobo wszystko piknie wyglada na zewnatz
rybka lubi tę wiadomość