Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:jestem
musze wam cos napisac a mianowicie moja kolezanka jest tez tu na owu,prowadzi wykresy,sliczne skoki itp plus do tego chodzi do ginka przed owu i niby po owu i co?? okazalo sie ze jej pecherzyki nie pekaja potem robi sie torbiel ktora sama sie wchlania (cos tam bierze lutke?) ale chodzi mi o to ze na ovu ma zaznaczona piekna owulke a jej w rzeczywistosci niema i jak tu wierzyc wykresa
a miala juz tak dwa razy pod rzad
Bo torbiel podnosi progesteron? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski...nie nadrobię Was teraz bo nam kwilke tylko, chcialam sie przywitać a zbieramy sie ba zakupy dla Gluta, jemu buty kupić to masakra jakas..
co tam? Amelia byla z testem? Asha to mnie pewnie zjebue zaraz wiec nic nie mowieAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej laski...nie nadrobię Was teraz bo nam kwilke tylko, chcialam sie przywitać a zbieramy sie ba zakupy dla Gluta, jemu buty kupić to masakra jakas..
co tam? Amelia byla z testem? Asha to mnie pewnie zjebue zaraz wiec nic nie mowie
Hej. Testy oba (-) -
Iza75 wrote:Hej laski...nie nadrobię Was teraz bo nam kwilke tylko, chcialam sie przywitać a zbieramy sie ba zakupy dla Gluta, jemu buty kupić to masakra jakas..
co tam? Amelia byla z testem? Asha to mnie pewnie zjebue zaraz wiec nic nie mowie
Czemu zjebie? Ciesze sie kochanie ze cie widzeco u ciebie? Jak sie czujesz?
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej laski...nie nadrobię Was teraz bo nam kwilke tylko, chcialam sie przywitać a zbieramy sie ba zakupy dla Gluta, jemu buty kupić to masakra jakas..
Kurwa kochana....owu idzie...temp spadlaIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czemu zjebie? Ciesze sie kochanie ze cie widze
co u ciebie? Jak sie czujesz?
Buzi i przytulam mocno
...i tez sie ciesze ze widzę Was wszystkie, wczoraj sie zaniedbalam...a u mnie z deka lepszy nastrój...temp spadla
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:bo znowu czytasz widzialam o inv...
Buzi i przytulam mocno
...i tez sie ciesze ze widzę Was wszystkie, wczoraj sie zaniedbalam...a u mnie z deka lepszy nastrój...temp spadla
Bzykac mus jak nic...i sie relaksowac zeby sie znowu nie przesunela...pikna tempWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 08:07
Iza75 lubi tę wiadomość