Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dla mnie to byl szok. moja pani onkolog powiedziala przed operacja ze bedzie wyciecie guza i nic nie bedzie widac. obudzilam sie z narkozy i lekarz mi mowi ze konieczna byla czasciowa amputacja
przez pol roku nie patrzylam na siebie. lusto ustawialam zeby widziec twzra nie cycki. kapalam sie nie patrzylam na cycki. bylam chora psychicznie przez to. teraz jest lepeij ale nadal nie rozumiem
ale najwazniejsze ze dziadostwa sie pozbylas, tule mocno
-
amelia04072006 wrote:dawaj
Twoje i tak niedługo urosną, a moje są malutkie, więc mam pierwszeństwoamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dla mnie to byl szok. moja pani onkolog powiedziala przed operacja ze bedzie wyciecie guza i nic nie bedzie widac. obudzilam sie z narkozy i lekarz mi mowi ze konieczna byla czasciowa amputacja
przez pol roku nie patrzylam na siebie. lusto ustawialam zeby widziec twzra nie cycki. kapalam sie nie patrzylam na cycki. bylam chora psychicznie przez to. teraz jest lepeij ale nadal nie rozumiem
Ja pierdoleNie jestem w stanie sobie tego wyobrazić
Ważne, że już jest lepiej pod każdym względem.
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja zawsze mialam dosc duze ale po ciazy to masakra, ja w ogole cala duza jestem
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja mam HH
Amelia podzielę sie jednak z TobąSylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:jak znam zycie pewno jeszcze cos sie pojawi bo ja mam zdolnosci do tego rodzaju dziadostwa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ja pierdole
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić
Ważne, że już jest lepiej pod każdym względem.
-
nick nieaktualny