X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Hej :)
    Amelia super, że dziś też dwie kreski :) nie super, ze miałaś guza :(
    Do lekarza nie wcześniej niż 7-8 tydzień bo po co się dołować, że serduszka nie ma. Około 22-24 dni po owulacji serduszko być powinno.
    Dotik strasznie mi przykro :(
    Mi gin będzie miętosił cycki 28 listopada i nie wiem jak to zniosę bo ciążowe cycki nie nadają się do ugniatania :/
    wlasnie wiem ze sie nie nadawaja bo ała kurwa bola :(
    wiec chyba pojde na pierwsza na nfz da mi skierowanie na badania i do prywatnego pojde ze wszystkim :)
    dzisiaj w te dwie kreski uwierzyłam :)

shimmer_lip, dotik lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    ja myślałam, ale jak urodzę

Dobrze myślisz :)

Wysłany: 21 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No pewnie, bo lepiej wyciąć, bo taniej będzie niż dawać leki refundowane, bo szybciej :/ Kurwa! Ta nasza służba zdrowia :/ Wziąć i walnąć bombe w sam środeczek!
    powaznie, jestem za prywatna kasa chorych. place i wymagam . olejesz nie dostaniesz wiecej :/

Sylwia87 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• dotik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No moja koleżanka płaska decha a ma 65D

ja noszę 65C a zupełnie płaska nie jestem, czyli mam zły rozmiar?

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ojj tak na sluzbe zdrowia mozna niezle psioczyc, terminow nie ma kasy na leki tez nie a jak idziesz do lekarza to musisz juz wiedziec z czym

No dokładnie! Idź do lekarza z wynikami za swoją kase, bo i tak nie da Ci skierowania na badania :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:

Nie wiem, mówię co wiem. Raz ją widziałam bez stanika to prawie nic tam nie miała.

• gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    do mnie tez bys sie wstydzila, Brafiterka to normalny ludz, juz nie jedne cycki sie widzialo
    a co Ty się tym zajmujesz?
    wiem, że normalny, ale tych cycek tak się wstydzę. W tamtym roku miałam usg piersi, oczywiście facet młody robił. Buraka miałam takiego, że szok :(

jedynie gdzie mogę dobrać sobie stanik to intimissimi, uwielbiam je

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png

Wysłany: 21 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja jestem gruba po całości :) chociaż na 4 miesiące ciąży jestem dzięki rzygom dalej na minusie :)
    dziecko bedzie roslo to pojdzie w malucha. tez tak mialam wiec za duzo nie przytylam :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    powaznie, jestem za prywatna kasa chorych. place i wymagam . olejesz nie dostaniesz wiecej :/

Ja uważam tak samo!

amelia04072006 lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    ty masz c ? :O

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    wlasnie wiem ze sie nie nadawaja bo ała kurwa bola :(
    wiec chyba pojde na pierwsza na nfz da mi skierowanie na badania i do prywatnego pojde ze wszystkim :)
    dzisiaj w te dwie kreski uwierzyłam :)
    Pewnie, ze tak. Wiadomo, że jak coś Cię będzie bolało czy coś to polecisz i sprawdzisz ale tak to chyba lepiej poczekać niż się denerwować. Ja byłam 7t0d i okazało się, że dzieć 5 dni starszy i wszystko było super widać :)
    Fajnie, ze uwierzyłaś :) Ja dalej nie wiem, ze jestem w ciąży :) wczoraj się mnie lekarz pyta gdzie chce rodzić a ja "co? rodzić? a to ja już mam o tym myśleć?".

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no ja mam teraz fajnie bo mam prywatne ubezpiecznie w pracy dzownie zapisuja mnie a mnie to kosztuje 7 zl miesiecznie, wizyty za friko badania za friko

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie przejdźcie się do brafiterki to oczy Wam wyjdą jakie rozmiary macie :P

amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ty masz c ? :O

no jak biorę 65 pod biustem to tak :) bo jest C i C ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    Pewnie tak. Jak będziesz w sklepie z cyconoszami to sobie zobacz mniejszy w obwodzie a z większą miseczką :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    moze byc ze za mala miseczk,a najprosciej doradzic jak sie widzi, ale podstawowa zasada ze fiszbina ma celowac w srodek apchy nie wczesniej i powinna przylegac do mostka, piersi trzeba wygarnac w pochyle :D taka mala poranna gimanstyka

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :)
    Amela fajne ze tescik drugi raz pozytyw :D

ja idac do pracy zweszlam do mc Donalda i .. kupilam sobei kawe Mocca orange :D zadzebista :D

Cwalinka, dotik, amelia04072006, shimmer_lip, Katjaa lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 21 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Pewnie, ze tak. Wiadomo, że jak coś Cię będzie bolało czy coś to polecisz i sprawdzisz ale tak to chyba lepiej poczekać niż się denerwować. Ja byłam 7t0d i okazało się, że dzieć 5 dni starszy i wszystko było super widać :)
    Fajnie, ze uwierzyłaś :) Ja dalej nie wiem, ze jestem w ciąży :) wczoraj się mnie lekarz pyta gdzie chce rodzić a ja "co? rodzić? a to ja już mam o tym myśleć?".
    teraz wymyslili jakis plan porodu nie ?
    nastepne kretynstwo . niech sluchaja tego co pacjentka mowi a nie robia co chca :/

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• gigsa Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Pewnie tak. Jak będziesz w sklepie z cyconoszami to sobie zobacz mniejszy w obwodzie a z większą miseczką :)
    nie wszędzie jest taki wybór

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    a co Ty się tym zajmujesz?
    wiem, że normalny, ale tych cycek tak się wstydzę. W tamtym roku miałam usg piersi, oczywiście facet młody robił. Buraka miałam takiego, że szok :(

jedynie gdzie mogę dobrać sobie stanik to intimissimi, uwielbiam je

zajmowalam sie tym, teraz zmienilam profesje bo moje miasto to dziura, ale szkolenie mam zrobione i dobry stanik niesamowicie moze wyglad poprawic i samopoczucie

moj maz raz trafil z zapaleniem czegos tam w jaderkach na izbe przyjec i praktykantka sie nim zajmowala i do niego z tekstem "moge dotknac" HAHAHA

‹‹ 1840 1841 1842 1843 1844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ