Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Hej
Amelia super, że dziś też dwie kreskinie super, ze miałaś guza
Do lekarza nie wcześniej niż 7-8 tydzień bo po co się dołować, że serduszka nie ma. Około 22-24 dni po owulacji serduszko być powinno.
Dotik strasznie mi przykro
Mi gin będzie miętosił cycki 28 listopada i nie wiem jak to zniosę bo ciążowe cycki nie nadają się do ugniatania
wiec chyba pojde na pierwsza na nfz da mi skierowanie na badania i do prywatnego pojde ze wszystkim
dzisiaj w te dwie kreski uwierzyłamshimmer_lip, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:No pewnie, bo lepiej wyciąć, bo taniej będzie niż dawać leki refundowane, bo szybciej
Kurwa! Ta nasza służba zdrowia
Wziąć i walnąć bombe w sam środeczek!
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ojj tak na sluzbe zdrowia mozna niezle psioczyc, terminow nie ma kasy na leki tez nie a jak idziesz do lekarza to musisz juz wiedziec z czym
No dokładnie! Idź do lekarza z wynikami za swoją kase, bo i tak nie da Ci skierowania na badania -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:do mnie tez bys sie wstydzila, Brafiterka to normalny ludz, juz nie jedne cycki sie widzialo
wiem, że normalny, ale tych cycek tak się wstydzę. W tamtym roku miałam usg piersi, oczywiście facet młody robił. Buraka miałam takiego, że szok
jedynie gdzie mogę dobrać sobie stanik to intimissimi, uwielbiam je -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wlasnie wiem ze sie nie nadawaja bo ała kurwa bola
wiec chyba pojde na pierwsza na nfz da mi skierowanie na badania i do prywatnego pojde ze wszystkim
dzisiaj w te dwie kreski uwierzyłam
Fajnie, ze uwierzyłaśJa dalej nie wiem, ze jestem w ciąży
wczoraj się mnie lekarz pyta gdzie chce rodzić a ja "co? rodzić? a to ja już mam o tym myśleć?".
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:powaznie, jestem za prywatna kasa chorych. place i wymagam . olejesz nie dostaniesz wiecej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:ja noszę 65C a zupełnie płaska nie jestem, czyli mam zły rozmiar?
taka mala poranna gimanstyka
-
Dzien dobry kochane
Amela fajne ze tescik drugi raz pozytyw
ja idac do pracy zweszlam do mc Donalda i .. kupilam sobei kawe Mocca orangezadzebista
Cwalinka, dotik, amelia04072006, shimmer_lip, Katjaa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Pewnie, ze tak. Wiadomo, że jak coś Cię będzie bolało czy coś to polecisz i sprawdzisz ale tak to chyba lepiej poczekać niż się denerwować. Ja byłam 7t0d i okazało się, że dzieć 5 dni starszy i wszystko było super widać
Fajnie, ze uwierzyłaśJa dalej nie wiem, ze jestem w ciąży
wczoraj się mnie lekarz pyta gdzie chce rodzić a ja "co? rodzić? a to ja już mam o tym myśleć?".
nastepne kretynstwo . niech sluchaja tego co pacjentka mowi a nie robia co chca -
shimmer_lip wrote:Pewnie tak. Jak będziesz w sklepie z cyconoszami to sobie zobacz mniejszy w obwodzie a z większą miseczką
-
nick nieaktualnygigsa wrote:a co Ty się tym zajmujesz?
wiem, że normalny, ale tych cycek tak się wstydzę. W tamtym roku miałam usg piersi, oczywiście facet młody robił. Buraka miałam takiego, że szok
jedynie gdzie mogę dobrać sobie stanik to intimissimi, uwielbiam je
zajmowalam sie tym, teraz zmienilam profesje bo moje miasto to dziura, ale szkolenie mam zrobione i dobry stanik niesamowicie moze wyglad poprawic i samopoczucie
moj maz raz trafil z zapaleniem czegos tam w jaderkach na izbe przyjec i praktykantka sie nim zajmowala i do niego z tekstem "moge dotknac" HAHAHAamelia04072006 lubi tę wiadomość