Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:moze byc ze za mala miseczk,a najprosciej doradzic jak sie widzi, ale podstawowa zasada ze fiszbina ma celowac w srodek apchy nie wczesniej i powinna przylegac do mostka, piersi trzeba wygarnac w pochyle
taka mala poranna gimanstyka
jesuuu jak ja sie ciesze ze bede mogla kupowac ciuchy ciazowedotik lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:moze byc ze za mala miseczk,a najprosciej doradzic jak sie widzi, ale podstawowa zasada ze fiszbina ma celowac w srodek apchy nie wczesniej i powinna przylegac do mostka, piersi trzeba wygarnac w pochyle
kiedyś moja koleżanka się wybrała, a ma jeszcze mniejsze niż ja i faktycznie fajnie stanik jej dobrali -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wezme cie na zakupy stanika
jesuuu jak ja sie ciesze ze bede mogla kupowac ciuchy ciazoweamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
to mam zły, pewnie 60d albo f.
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:teraz wymyslili jakis plan porodu nie ?
nastepne kretynstwo . niech sluchaja tego co pacjentka mowi a nie robia co chcaW styczniu zaczynam szkołę rodzenia i może tam się czegoś dowiem
aktualnie ja nie rodzę
pierdolę
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:niestety juz nie bo sklep zamknelam bo nie szlo, bo moje miasto to dziura i kobiety sa nieuswidomione
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny