Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:laski ide bo musze
bede pozniej. shimmer znajde cie na fioletowej25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Nigdy nic z niej nie miałam
lubię Panache i tu zazwyczaj 80 noszę i Freya i tu najczęściej 85 a w sportowych nawet 90 bo one są mega ścisłe a ja się nie lubię gnieść
teraz kupiłam dwa karmniki noname.
-
gigsa wrote:A ta szkoła rodzenia jest konieczna ? ja nie chce chodzić
-
Cwalinka wrote:dla meni panache ma za wysokie fiszbiny pod pachami ale sportowca do nich uwielbiam
strasznie mi się to podoba
ale ja w większości kupuję lekko używane bo te większe staniki i lepsze firmy są kurewsko drogie a ja biedny człowiek jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do karmienia kupiłam jeden taki:
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-eko-kropki-2-kolory-75-c-i4639685790.html
i jeden taki zwykły bawełniany ale chyba jeszcze ze dwa w kropeczki kupię bo one jednak fiszbinowe i moje cycki się w nich lepiej czują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:a ja nie mam umowy o pracę więc w ogóle się o dzieciora nie powinnam starać
25staraczka25, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja nie mam mieszkania i mieć nie będę bo mnie nie stać na kredyt więc też nie powinnam mieć dziecka. Tylko mam 34 lata i stwierdziłam, że nie będę życia na kołek odwieszać z powodów finansowych. Jakoś sobie ludzie radzą i mają szczęśliwe dzieci. I jeśli tylko z tym jajnikiem i endo mi się uda to chcę mieć 2 dzieci
Cwalinka, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:jestem z powrotem tak na chwilkę nawet Was nie nadrabiam teraz
Cześć shimmer jak się czujesz dzisiaj ??Rano się zawsze czuję lepiej
jedyne co to z ciśnieniomierzem dziś siedzę bo się dziwnie czułam i zmierzyłam a tu 140/96, drugi pomiar po 30 min 138/68 i za pół godzinki jeszcze raz będę sprawdzać bo ja jestem niskociśnieniowa i takiego numeru jeszcze nie miałam
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Hej
Rano się zawsze czuję lepiej
jedyne co to z ciśnieniomierzem dziś siedzę bo się dziwnie czułam i zmierzyłam a tu 140/96, drugi pomiar po 30 min 138/68 i za pół godzinki jeszcze raz będę sprawdzać bo ja jestem niskociśnieniowa i takiego numeru jeszcze nie miałam
-
nick nieaktualny