Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Dobrze, że możesz się trochę poobijać
a miała któraś z Was kiedyś badanie moczu na posiew??? czy ja mam zrobić coś innego niż przy normalnym badaniu??? bo ze umyć psitę i środkowy strumień zebrać to wiem ale czy coś jeszcze??? -
dotik wrote:ja już nawet nie udaję że pracuję
łeb mnie boli, niedobrze mi i zasypiam na siedząco. mam ewidentną alergię na pracę
-
amelia04072006 wrote:najlepiej siku zrob w labo albo do pol godziny zawiez na badania.
i nie wiem czy to wystarczy
-
amelia04072006 wrote:tak. ale badanie powyzej maksymalnie godzinie jast malowiarygodne tylko labo ze wzgledu na duza ilosc badan opuzniaja badania i czesto gesto jakies kwiatki wychodza w tych badaniach
dla ciężarnych inne normy powinny byćprzecież mi pęcherz pęknie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Dotik ja wiem, ze już testowałaś ale to są normalnie ciążowe objawy. Ciekawe dlaczego tak masz? a może w tym cyklu jakiś mega wysoki masz progesteron i tak Ci wali?
bo ja w urojonej jestem, to dlategono ale ta niska temp raczej nie przekłada się na wysoki progesteron
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
shimmer_lip wrote:Nie ma takiej opcji. Nie wytrzymam. I tak nic nie piję jak wiem, ze muszę oddać mocz do analizy. Normalnie sikam trzy razy w nocy a przed badaniem sikam raz koło 23 i potem do 6:30 mniej więcej mi się udaje utrzymać. Do labo nie dojadę zwłaszcza, że oni od 7:30 przyjmują próbki. Coś teraz czytałam, że do lodówki włożyć można. Bleee
i nie wiem czy to wystarczy
no będzie musiałojestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:bo ja w urojonej jestem, to dlatego
no ale ta niska temp raczej nie przekłada się na wysoki progesteron
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:https://ovufriend.pl/wykres,70edc4604dab5f7d4898b49ebc1b8469.html
Zobaczcie jej ostatnie notatki. Różnica w progesteronie jest bycza a temp niższa.
no faktycznie to się nie pokrywa, no ale pewnie jeszcze trylion innych rzeczy na temp wpływadobra, dopóki @ nie przyjdzie, jestem w ciąży
Cwalinka, shimmer_lip lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.