Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:troszkę podwyższone to sprawdzaj koniecznie ... Może na zewnątrz ciśnienie wali ... Cieszę się że chociaż z rana lepiej , może w końcu będzie tak całymi dniami
Mąż już na mnie rzyguś mówiłCwalinka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dla mnie to i tak mega że tyle dni już nie wymiotuję
Mąż już na mnie rzyguś mówił
męskie poczucie humoru : Najważniejsze , że dzidzia dobrze się czuje i mama w miarę też , chyba te wymioty to najmniejszy problemwszystko wynagrodzi potem
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:męskie poczucie humoru : Najważniejsze , że dzidzia dobrze się czuje i mama w miarę też , chyba te wymioty to najmniejszy problem
wszystko wynagrodzi potem
całe życie się kręciło wokół kibla
bo o tej torbieli to ja nie myślę
gdybym myślała to bym chyba pierdolca dostała
Jestem załamana tym, że ciągle muszę jeść!!! Jak nie zjem co dwie godziny to chora jestem, dziś pierwszy raz w życiu w nocy jadłam bananabycie w ciąży jest jednak dziwne
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie bylo czekolady mam snikersa
po drodze postanowilam zachaczyc o przychodnie kolo pracy i sprobowac tam na NFZ dostac sie do ginka, i co lista oczekujacych na styczen, toz to choreto pewnie dobry gin i dlatego
ja chodzę do wojskowej przychodni i chyba babeczki nie wiedzą, że w takim miejscu jest gin i że nie trzeba być żołnierką żeby się do niego zapisać
ogólnie teraz to się zapisuję na wizytę co 4 tygodnie a tak normalnie to jakieś 1,5 do 2 tyg się czeka
-
nick nieaktualnynie wiem czy dobry chcialam na NFZ sprobowac i mialabym go pod robota i ewentualne badania jakich jeszcze nie mam an NFZ bym robila
a caly czas probuje sie umowic do babeczki miasto obok bo podobno dobra, musze dzwonic w czwartek po 14, obym nie zapomniala -
Cwalinka wrote:nie wiem czy dobry chcialam na NFZ sprobowac i mialabym go pod robota i ewentualne badania jakich jeszcze nie mam an NFZ bym robila
a caly czas probuje sie umowic do babeczki miasto obok bo podobno dobra, musze dzwonic w czwartek po 14, obym nie zapomniala
Edit. No dobrze 105/65 czyli wróciłam do normyto biorę się za tą cholerną pracę domową bo mi nie ucieknie niestety
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:07
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:uff dobrze ze cisnienie wrocilo do normy ale pilnuj go
a gdzie wszystkie pouciekaly? obiadki pichca?one sa dobrymi paniami domu
nie to co ja
opierdalacz pełną gębą
a do tego wcale nie mam już zamiaru wracać do pracy
dopiero po dziecku
leń jestem
Dziewczyny a macie jakieś ulubione, fajne, robiące wrażenie perfumy, które nie kosztują 150PLN za 30ml???
Edit. w dodatku ja co drugi dzień jestem słomianą wdową bo mąż w pracy do nocyi nawet mi się nie chce nic do jedzenia robić
dziś zjem mozzarellę z pomidorami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:20
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a ja sie opierdzielam w prayc bo w sumie malo roboty mamy.
kurde zmeczona jestem, poszlabym sie spac polozyc a tu jeszcze 3 godzinki pracy.
a miała któraś z Was kiedyś badanie moczu na posiew??? czy ja mam zrobić coś innego niż przy normalnym badaniu??? bo ze umyć psitę i środkowy strumień zebrać to wiem ale czy coś jeszcze??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dobrze, że możesz się trochę poobijać
a miała któraś z Was kiedyś badanie moczu na posiew??? czy ja mam zrobić coś innego niż przy normalnym badaniu??? bo ze umyć psitę i środkowy strumień zebrać to wiem ale czy coś jeszcze???shimmer_lip lubi tę wiadomość