Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:to czemu sie nie darals ? teraz babcine albo do karmienia bede kupowac. kurwa czemy do karmienia nie ma push upow ?
do karmienia tez sa fajne i mozna ladnie dobracwidzialam kilka cudnych, aczkolwiek na poczatek polecam bawleniane, potem jak sie laktacja unromuje mozna zainwestowac w lepsiejsze
-
amelia04072006 wrote:to czemu sie nie darals ? teraz babcine albo do karmienia bede kupowac. kurwa czemy do karmienia nie ma push upow ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ty mi o tym nie musisz mówić
prawie wszystkie staniki mam z allegro
ale jak się nosi w zależności od firmy między 80 H do 85 H
bo takie rozmiary to w sumie juz sklepy z brafiterka oferuja
ja lubie Ewe Michalak, najbardziej mi jej staniki podpasowaly -
shimmer_lip wrote:Nic o planie porodu nie wiem. Nie wiem też na jakiej zasadzie on miałby być. Ja akurat będę rodziła w szpitalu gdzie ani lekarza prowadzącego nie mam ani nie mam zamiaru płacić za położną więc nie wiem kto miałby ten mój plan realizować
W styczniu zaczynam szkołę rodzenia i może tam się czegoś dowiem
aktualnie ja nie rodzę
pierdolę
czlowiek sie meczy zeby zajsc a potem kaza rodzi
jakis kretyn glupoty wymysli
plan to - w jakiej pozycji porod, chcesz latac po oddziale czy lezxec. rodzaj znieczulenia, rodzinny czy nie itd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie no po co
plan to - w jakiej pozycji porod, chcesz latac po oddziale czy lezxec. rodzaj znieczulenia, rodzinny czy nie itd
swoja droga jak to placic za polozna? -
Cwalinka wrote:do karmienia tez sa fajne i mozna ladnie dobrac
widzialam kilka cudnych, aczkolwiek na poczatek polecam bawleniane, potem jak sie laktacja unromuje mozna zainwestowac w lepsiejsze
-
Cwalinka wrote:a jakie fimry lubisz?
bo takie rozmiary to w sumie juz sklepy z brafiterka oferuja
ja lubie Ewe Michalak, najbardziej mi jej staniki podpasowalylubię Panache i tu zazwyczaj 80 noszę i Freya i tu najczęściej 85 a w sportowych nawet 90 bo one są mega ścisłe a ja się nie lubię gnieść
teraz kupiłam dwa karmniki noname.
-
shimmer_lip wrote:Nigdy nic z niej nie miałam
lubię Panache i tu zazwyczaj 80 noszę i Freya i tu najczęściej 85 a w sportowych nawet 90 bo one są mega ścisłe a ja się nie lubię gnieść
teraz kupiłam dwa karmniki noname.
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:nie no po co
plan to - w jakiej pozycji porod, chcesz latac po oddziale czy lezxec. rodzaj znieczulenia, rodzinny czy nie itd25staraczka25 lubi tę wiadomość