Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:jak wroce do domciu bede musiala soczewki sciagnac bo cos mi oka dzis przeszkadzaja
też noszę soczewkibo ślepa jak kret jestem
ostatnio zmieniłam sobie na jednodniowe - bo wcześniej 2tygodniowe miałam - i jestem zachwycona, zupełnie inny komfort noszenia
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:i co po jednym dniu wyrzucasz? a jak finansowo ci to wychodzi?
tak wyrzucam wieczorem, nie muszę kupować płynów, płukać, cudować. oczy mi już nie łzawią, nie kłują itd, co się zdarzało wcześniejfinansowo niestety trochę więcej wychodzi, wcześniej ok. 60zł na miesiąc + płyn, teraz ok. 140zł za miesiąc, zależy za ile dorwę w necie
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:o w mordeczke to roznica ogromna, ja mam takie ze nie musze sciagac codziennie
i praktycznie tego nie robie, bo w nocy jak wstaje to musialabym patarzalki zkaldac bo inaczej bym sie zabila ;P
acuvue oasys? ja je miałam, też zdarzało mi się w nich spać, ale rano susza w oczach. a jaką wadę masz, jeśli mogę spytać?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja soczewki nosze od 14 lat, okulary zaczelam jeszcze nosic w podstawowce, tak wiec do uszkodzonych patrzalek jestesmy obie przyzwyczajone
dokładniemój facet się tylko czasem ze mnie śmieje, jak mi coś na kompie pokazuje, a ja już bez soczewek i głowę do laptopa wkładam