Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a tak poza tym obstawiam ze masz wieksza miseczke, bo prawdziwe A malo kto ma a rozmawiasz z profesjonalistka
-
gigsa wrote:Nie, nie i jeszcze raz nie. Już to gówno się nigdy nie pojawi !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ja mam b
przytyj troche to ci w b wskoczy -
Sylwia87 wrote:A nie myślałaś o uzupełnieniu np tłuszczem z tyłka?
teraz sie okazalo ze takich guzow sie nie usowa tylko daje hormony
kurwa powiedzieli mi o tym kiedy zaczelam sie ubiegac o refundacje. dla nich latwiej bylo usunac a teraz mi pomoc sie nie oplaca -
amelia04072006 wrote:chyba juz mam malego ale jednak. musze sie wybrac do onkologa ale kurna cycki mnie bola jak mnie zlapie to sie zesram
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Hej
Amelia super, że dziś też dwie kreskinie super, ze miałaś guza
Do lekarza nie wcześniej niż 7-8 tydzień bo po co się dołować, że serduszka nie ma. Około 22-24 dni po owulacji serduszko być powinno.
Dotik strasznie mi przykro
Mi gin będzie miętosił cycki 28 listopada i nie wiem jak to zniosę bo ciążowe cycki nie nadają się do ugniataniaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:próbowałam, mi w cycki nie idzie nic, a nic, tylko w dupę i uda i jak chudnę to od razu z dupy leci i z ud. Z cycek i tak nie ma co. Takie same miałam jak ważyłam 50 kg i takie same mam teraz przy wadze 57,5 kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:myslalam ale potrzebna jest kasa a na refundacje sie nie kwalifikuje
teraz sie okazalo ze takich guzow sie nie usowa tylko daje hormony
kurwa powiedzieli mi o tym kiedy zaczelam sie ubiegac o refundacje. dla nich latwiej bylo usunac a teraz mi pomoc sie nie oplaca
No pewnie, bo lepiej wyciąć, bo taniej będzie niż dawać leki refundowane, bo szybciejKurwa! Ta nasza służba zdrowia
Wziąć i walnąć bombe w sam środeczek!
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:No pewnie, bo lepiej wyciąć, bo taniej będzie niż dawać leki refundowane, bo szybciej
Kurwa! Ta nasza służba zdrowia
Wziąć i walnąć bombe w sam środeczek!
amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość