Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
taknaprawde rzaden lekarz nam nie dal porad jak diagnozowac.. i ze jest cos takiego mozliwe..amelia04072006 wrote:jak wy to wybadaliscie ?
ja na wlasna reke zbadalam mezwoi hormony .. po nic wyszedl niski test FSH wysokie Lh wysokie. wpisalam w neta.. i zaczaelam czytac.. mozliwe dolegliwosci..
z tymi hormonami.myslelsmyze wystarczy je doprowadzic do ladu poszlismy do jednego z lepszych andrologow.. on powiedzial nam ana podst usg ( jadra byly malutkie) ze podejrzewa ten zespol)
zrobilismy badania genetyczne.. no i sie potwierdzilo..
tyle ze ten androlog..jest super .. jednak jak widzi ze jest ten zespol to odstawia plodnosc na dalszy plan koncentruje sie na pacjencie..
my trafilismy do innego lekarza.. bo chcelismy poznac kilka opinii i ten dal nam 57% sznas na znalezienie plemnikow ale tylko w biopsji po wczesniejszej kuracji ..
i tak o to po 8 miesiecach jezdzenie od lekarz do lekarza.. zaeczlismy kuracje.. -
a przed hormonami ... bylo 9 miesiecy oszukiwania nas , stymulacja mnie do IUI mimo braku plemnikow.. i tych 9 miesiecy zaluje.. bo ja co miesiac mialam nadzieje ze sie udalo..nie wiedzac ze nie mamy plemnikow..
-
Hej dziewczyny

widzę, że Gigsa w ciąży - gratki.
Nie dam rady Was nadrobić niestety.
Dotik ja też bym chciała w stanach mieszkać
zupełnie nie wiem dlaczego ale od zawsze tak mam 
A rajtki sobie kupiłam jakieś ciążowe ale mi się naczynkach też sypią i to wina ciąży na bank bo nigdy wcześniej ich nie miałam a teraz z dnia na dzień się potrafią pojawić
tylko mi jest ciężko znaleźć rajtki i na ciążę i na ciałko w rozmiarze 48 
Jak coś ważnego przegapiłam, piszcie
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
kurwa wszedzie trzeba szukac samemu a nikt sie nie pyta czy zgadzamy sie na odciaganie skladekAnia_84 wrote:taknaprawde rzaden lekarz nam nie dal porad jak diagnozowac.. i ze jest cos takiego mozliwe..
ja na wlasna reke zbadalam mezwoi hormony .. po nic wyszedl niski test FSH wysokie Lh wysokie. wpisalam w neta.. i zaczaelam czytac.. mozliwe dolegliwosci..
z tymi hormonami.myslelsmyze wystarczy je doprowadzic do ladu poszlismy do jednego z lepszych andrologow.. on powiedzial nam ana podst usg ( jadra byly malutkie) ze podejrzewa ten zespol)
zrobilismy badania genetyczne.. no i sie potwierdzilo..
tyle ze ten androlog..jest super .. jednak jak widzi ze jest ten zespol to odstawia plodnosc na dalszy plan koncentruje sie na pacjencie..
my trafilismy do innego lekarza.. bo chcelismy poznac kilka opinii i ten dal nam 57% sznas na znalezienie plemnikow ale tylko w biopsji po wczesniejszej kuracji ..
i tak o to po 8 miesiecach jezdzenie od lekarz do lekarza.. zaeczlismy kuracje..
kurwa leczenie jest dla bogatych i dla tych co maja znajomosci
a jesli leczenie nie przyniesie efektu to co dalej ? przepraszam nie odpowiadaj jesli nie chcesz
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jakos nic sie nie dzieje - kolejny poniedzialek z testem pozytywnymshimmer_lip wrote:Hej dziewczyny

widzę, że Gigsa w ciąży - gratki.
Nie dam rady Was nadrobić niestety.
Dotik ja też bym chciała w stanach mieszkać
zupełnie nie wiem dlaczego ale od zawsze tak mam 
A rajtki sobie kupiłam jakieś ciążowe ale mi się naczynkach też sypią i to wina ciąży na bank bo nigdy wcześniej ich nie miałam a teraz z dnia na dzień się potrafią pojawić
tylko mi jest ciężko znaleźć rajtki i na ciążę i na ciałko w rozmiarze 48 
Jak coś ważnego przegapiłam, piszcie
moze beda dwa bo miki kupila negatywne testy 
czesc shimmer
ja mam juz od jakiegos czasu problem z naczynkami i zylami
. boje sie co bedzie w ciazy
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szkoda tego czasuAnia_84 wrote:a przed hormonami ... bylo 9 miesiecy oszukiwania nas , stymulacja mnie do IUI mimo braku plemnikow.. i tych 9 miesiecy zaluje.. bo ja co miesiac mialam nadzieje ze sie udalo..nie wiedzac ze nie mamy plemnikow..
ale co ja pacze? 4 dni do wizyty??? super!!!
amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci, ze mi teraz naczynka nawet na dekolcie pękająamelia04072006 wrote:jakos nic sie nie dzieje - kolejny poniedzialek z testem pozytywnym
moze beda dwa bo miki kupila negatywne testy 
czesc shimmer
ja mam juz od jakiegos czasu problem z naczynkami i zylami
. boje sie co bedzie w ciazy 
ale w ciąży za bardzo nie podziałasz w tej kwestii no chyba, ze problem będzie duży
-
tak tez mysle, ale jesli bede widziala ze cos sie dzieje to bede uderzać do naczyniowca. zastanawiam sie czy nie zrobic sobie doplera zył.shimmer_lip wrote:Powiem Ci, ze mi teraz naczynka nawet na dekolcie pękają
ale w ciąży za bardzo nie podziałasz w tej kwestii no chyba, ze problem będzie duży 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

35odc.