Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:jak wy to wybadaliscie ?
ja na wlasna reke zbadalam mezwoi hormony .. po nic wyszedl niski test FSH wysokie Lh wysokie. wpisalam w neta.. i zaczaelam czytac.. mozliwe dolegliwosci..
z tymi hormonami.myslelsmyze wystarczy je doprowadzic do ladu poszlismy do jednego z lepszych andrologow.. on powiedzial nam ana podst usg ( jadra byly malutkie) ze podejrzewa ten zespol)
zrobilismy badania genetyczne.. no i sie potwierdzilo..
tyle ze ten androlog..jest super .. jednak jak widzi ze jest ten zespol to odstawia plodnosc na dalszy plan koncentruje sie na pacjencie..
my trafilismy do innego lekarza.. bo chcelismy poznac kilka opinii i ten dal nam 57% sznas na znalezienie plemnikow ale tylko w biopsji po wczesniejszej kuracji ..
i tak o to po 8 miesiecach jezdzenie od lekarz do lekarza.. zaeczlismy kuracje.. -
a przed hormonami ... bylo 9 miesiecy oszukiwania nas , stymulacja mnie do IUI mimo braku plemnikow.. i tych 9 miesiecy zaluje.. bo ja co miesiac mialam nadzieje ze sie udalo..nie wiedzac ze nie mamy plemnikow..
-
Hej dziewczyny
widzę, że Gigsa w ciąży - gratki.
Nie dam rady Was nadrobić niestety.
Dotik ja też bym chciała w stanach mieszkaćzupełnie nie wiem dlaczego ale od zawsze tak mam
A rajtki sobie kupiłam jakieś ciążowe ale mi się naczynkach też sypią i to wina ciąży na bank bo nigdy wcześniej ich nie miałam a teraz z dnia na dzień się potrafią pojawićtylko mi jest ciężko znaleźć rajtki i na ciążę i na ciałko w rozmiarze 48
Jak coś ważnego przegapiłam, piszcieamelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:taknaprawde rzaden lekarz nam nie dal porad jak diagnozowac.. i ze jest cos takiego mozliwe..
ja na wlasna reke zbadalam mezwoi hormony .. po nic wyszedl niski test FSH wysokie Lh wysokie. wpisalam w neta.. i zaczaelam czytac.. mozliwe dolegliwosci..
z tymi hormonami.myslelsmyze wystarczy je doprowadzic do ladu poszlismy do jednego z lepszych andrologow.. on powiedzial nam ana podst usg ( jadra byly malutkie) ze podejrzewa ten zespol)
zrobilismy badania genetyczne.. no i sie potwierdzilo..
tyle ze ten androlog..jest super .. jednak jak widzi ze jest ten zespol to odstawia plodnosc na dalszy plan koncentruje sie na pacjencie..
my trafilismy do innego lekarza.. bo chcelismy poznac kilka opinii i ten dal nam 57% sznas na znalezienie plemnikow ale tylko w biopsji po wczesniejszej kuracji ..
i tak o to po 8 miesiecach jezdzenie od lekarz do lekarza.. zaeczlismy kuracje..
kurwa leczenie jest dla bogatych i dla tych co maja znajomosci
a jesli leczenie nie przyniesie efektu to co dalej ? przepraszam nie odpowiadaj jesli nie chceszAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczyny
widzę, że Gigsa w ciąży - gratki.
Nie dam rady Was nadrobić niestety.
Dotik ja też bym chciała w stanach mieszkaćzupełnie nie wiem dlaczego ale od zawsze tak mam
A rajtki sobie kupiłam jakieś ciążowe ale mi się naczynkach też sypią i to wina ciąży na bank bo nigdy wcześniej ich nie miałam a teraz z dnia na dzień się potrafią pojawićtylko mi jest ciężko znaleźć rajtki i na ciążę i na ciałko w rozmiarze 48
Jak coś ważnego przegapiłam, piszciemoze beda dwa bo miki kupila negatywne testy
czesc shimmer
ja mam juz od jakiegos czasu problem z naczynkami i zylami. boje sie co bedzie w ciazy
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:a przed hormonami ... bylo 9 miesiecy oszukiwania nas , stymulacja mnie do IUI mimo braku plemnikow.. i tych 9 miesiecy zaluje.. bo ja co miesiac mialam nadzieje ze sie udalo..nie wiedzac ze nie mamy plemnikow..
ale co ja pacze? 4 dni do wizyty??? super!!!
amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:jakos nic sie nie dzieje - kolejny poniedzialek z testem pozytywnym
moze beda dwa bo miki kupila negatywne testy
czesc shimmer
ja mam juz od jakiegos czasu problem z naczynkami i zylami. boje sie co bedzie w ciazy
ale w ciąży za bardzo nie podziałasz w tej kwestii no chyba, ze problem będzie duży
-
shimmer_lip wrote:Powiem Ci, ze mi teraz naczynka nawet na dekolcie pękają
ale w ciąży za bardzo nie podziałasz w tej kwestii no chyba, ze problem będzie duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny