Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzien dobry pani, jak sie dzisiaj mamy?
-
Asha wrote:No to milo...ze chociaz ty jestes jedna przyszlas...nie wiem co z reszta
Jak sie czujesz dzisiaj, bo mi rece znowu opadly
to je pozbieraj z podłogi, mogą Ci się jeszcze przydać a owu będzie pewnie lada moment, więcej wiary
czytam właśnie o Infolicu, przymierzam się do kupienia, tylko czy jest sens?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Dzieńdoberek kochanie...Wczoraj przez chwilę miałam dołeczek ale dziś jest już nieźle. A Ty dlaczego martwisz się swoją tempką? Moim zdaniem jest ok i obstawiam że jutro będziesz miał owulację. Podam Ci przykład mojego wykresu ciążowego: 6 temp od linijki 36,3 (pozytywny test owu był w dniu 4 temperatury na tym poziomie) i kolejna 36,6 potem następne w granicach 36,8
Bo jest za wysoka....a poza tym monitor mi pokazuje ze nie ma owu a on wykrywa dwa hormony a ine jeden -
Asha wrote:Bo jest za wysoka....a poza tym monitor mi pokazuje ze nie ma owu a on wykrywa dwa hormony a ine jeden
-
mik82 wrote:Ale z tego co kojarzę to monitor pokazuje owu właśnie wtedy kiedy ona jest a ja myślę że u Ciebie ona będzie jutro albo pojutrze. Naprawdę rzadko się zdarza żeby owu była w tym samym dniu co test pozytywny
Do tej pory wlasnie tak bylo ze pokazywalo razem -
Asha wrote:Poczekam, nie mam wyjscia ale juz mi tece opadly
-
mik82 wrote:A wiesz że Twój nastrój może przesunąć Ci owulację?...oczywiście że wiesz, więc spróbuj się nie nastawiać tak na tą tempkę
Wiem ale sie nie da, gdybym nie mierzyla temp i tego monitora nie miala to bym pewnie myslala ze zajebiscie jest, ale to lepiej ze wiem....miejmy nadzieje ze jutro bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:06
-
Asha wrote:Wiem ale sie nie da, gdybym nie mierzyla temp i tego monitora nie miala to bym pewnie myslala ze zajebiscie jest, ale to lepiej ze wiem....miejmy nadzieje ze jutro bedzie
-
Laska z innego oddziału w pracy zadzwoniła do mnie i zapytała czemu ja jeszcze w pracy bo ona myślała że już jestem na zwolnieniu i się do porodu przygotowuję Wiem no nie wiedziała, ale kurwa zajebiście potem mi było przez resztę dnia:-(
-
mik82 wrote:Laska z innego oddziału w pracy zadzwoniła do mnie i zapytała czemu ja jeszcze w pracy bo ona myślała że już jestem na zwolnieniu i się do porodu przygotowuję Wiem no nie wiedziała, ale kurwa zajebiście potem mi było przez resztę dnia:-(
eh:( tulam!mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.