Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Pojebałam wątki i nie tam się wyżaliłam co trzeba
Pozwalam sobie przekleić
Hej Już jestem w domu
Wczoraj powtarzałam badania i tsh spadło do 1,3 niestety progesteron spadł do 22 a beta urosła do 12656. Czyli znowu średnie te wyniki chyba. W czwartek za tydzień mam wizytę u gina (niestety bez usg) a kusi mnie coraz bardziej żeby zobaczyć co tam w środku mieszka (sztuka czy dwie?). Do 9 września ćwiczę silną wolę -
shimmer_lip wrote:Pojebałam wątki i nie tam się wyżaliłam co trzeba
Pozwalam sobie przekleić
Hej Już jestem w domu
Wczoraj powtarzałam badania i tsh spadło do 1,3 niestety progesteron spadł do 22 a beta urosła do 12656. Czyli znowu średnie te wyniki chyba. W czwartek za tydzień mam wizytę u gina (niestety bez usg) a kusi mnie coraz bardziej żeby zobaczyć co tam w środku mieszka (sztuka czy dwie?). Do 9 września ćwiczę silną wolę
Witaj kochana...ale skoro beta jest wysoka to moze reszta sie unormuje...gin ci to powinien unormuje -
kluska wrote:No zaglądałam bo nie wytrzymałam i tylko się zdołowałam że pęcherzyk taki mały ale u Ciebie z taką betą to może faktycznie parka. Nie martw się lepsza wyższa beta niż za niska. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze.
A czemu mowisz ze maly? Kto powiedzial ze maly? -
kluska wrote:Doktorka, która robiła USG ale byłam już u innego lekarza i powiedział że tak wcześnie to mogłoby być nic nie widać i kazał dzisiaj jeszcze zrobić bete. Pocieszyłam się troszkę i czwkam na wynik.
Napewno bedzie dobrze, daj znac...czlowiek mysli ze starania sa stresujace, nie?
Dopiero jak sie zajdzie to sie wlosy wyrywa z glowy -
Asha wrote:Napewno bedzie dobrze, daj znac...czlowiek mysli ze starania sa stresujace, nie?
Dopiero jak sie zajdzie to sie wlosy wyrywa z glowy -
mik82 wrote:No...ja jak Bóg da i zajdę to do 13 tygodnia zdażę zejść zamartwiając się czy powtórki z rozrywki nie ma:-( Pojebane to jest słowo:-(
Ja to samo bede miec
Co prawda nie bylam tak dlugo ale i tak bede srac po gaciachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:15
-
Cześć dziewczyny. Asha też tęsknie, wybaczcie moją kulawą obecnośc, ale zalatana jestem, właśnie od dentysty znowu wróciłam, łącznie lżejsza o prawie cztery stówki, więc fajnie ale przynajmniej zęby już w porzo na jakiś czas. Poza tym doły mnie łapią i nie mam siły na nic.Drzemki uskuteczniam, a jak mnie power najdzie to na siłkę i tenisa cisnę. Czekam na tą owulkę, chociaz jeszcze z tydzień to najmarniej pewnie. Ten mój mnie drażni, do wyrka to wołami go ciągnąć i spiny non stop...chyba się okazuje, że dzidziuś to bardziej moje marzenie. Do kitu ogólnie. Ale wspieram was babki. A Kluska i Shimmer kciukam za bobaski,może więcej niż dwa jak widzę na pewno wszystko będzie super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:18
-
pompon wrote:Cześć dziewczyny. Asha też tęsknie, wybaczcie moją kulawą obecnośc, ale zalatana jestem, właśnie od dentysty znowu wróciłam, łącznie lżejsza o prawie cztery stówki, więc fajnie ale przynajmniej zęby już w porzo na jakiś czas. Poza tym doły mnie łapią i nie mam siły na nic.Drzemki uskuteczniam, a jak mnie power najdzie to na siłkę i tenisa cisnę. Czekam na tą owulkę, chociaz jeszcze z tydzień to najmarniej pewnie. Ten mój mnie drażni, do wyrka to wołami go ciągnąć i spiny non stop...chyba się okazuje, że dzidziuś to bardziej moje marzenie. Do kitu ogólnie. Ale wspieram was babki. A Kluska i Shimmer kciukam za bobaski,może więcej niż dwa jak widzę na pewno wszystko będzie super
Kochana...depresja mi tu zajezdza tulam
Moze by bylo dobrze gdybys wpadla do nas czasem i pogadala a nie sama siedziala z tymi problemami wszystkimiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 11:20