Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Ja i Kluska już możemy klub srających z nerwów otwierać zaczekamy tam na Was dziewczynki
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:I bardzo dobrze Ja staram się nie świrować za bardzo dlatego tak późno powtórzyłam bete bo mnie jednak badania denerwują. Teraz już nie robię nic tylko czekam co gin 21 powie
Tutaj nawet mi nic robic nie beda nawet jakbym chciala, juz nie wiem co lepsze czy gorsze -
pompon wrote:No, dobrze, że na siłce biegam to może mi sprawnie pójdzie Asha Ciebie zresztą też pociągnę
Oj to dobrze, bo u mnie z bieganiem jest kiepsko...mnie trzeba ciagnac albo pchac dobrze ze mam ciebie kochana ty mojaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 12:02
-
Asha wrote:Tutaj nawet mi nic robic nie beda nawet jakbym chciala, juz nie wiem co lepsze czy gorsze
-
shimmer_lip wrote:A gdzieś na fioletowej stronie czytałam o testach chyba clearblue czy coś takiego, których w Polsce jeszcze nie ma ale one wychwytują jakoś betę i pokazują w którym tygodniu ciąży jesteś. To może być jakiś sposób na sprawdzanie czy wszystko ok.
No sa takie...ale to nie to samo mimo wszystko -
Meta to czasami wyskakuje z zaskoczenia. Ja miałam plan na następne trzy miesiące starań. W sierpniu miałam drugi cykl ze Sroką polecieć. We wrześniu miałam mieć przerwę bo migdały mi chcieli wyciąć a od października sobie inofolic wymyśliłam :)Więc można mety nie widzieć a pieprznąć o nią łbem w biegu
pompon, Asha, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Meta to czasami wyskakuje z zaskoczenia. Ja miałam plan na następne trzy miesiące starań. W sierpniu miałam drugi cykl ze Sroką polecieć. We wrześniu miałam mieć przerwę bo migdały mi chcieli wyciąć a od października sobie inofolic wymyśliłam :)Więc można mety nie widzieć a pieprznąć o nią łbem w biegu
Hahaha...no ja lubie takie niespodzianki...to by bylo cos -
pompon wrote:No właśnie średnio ,jescze z tym moim to może długo nie zobacze... Chociaż o ntwierdzi i tak, że go zmuszam, to go pozmuszam jeszcze aż mete zobacze i już ;p
No musowo, bo dzieki zolnierzom czlowiek szybciej biegapompon lubi tę wiadomość