Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
We wrześniu już Ci nie będzie potrzebny:-)Asha wrote:Zajebiscie by bylo jakby to dzialalo to bym zaczela od wrzesnia
ma to jakies uboczne skutki?
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:pisza tylko ze wyrownuje poziom hormonow i zwiększa stężenie FSH, dzięki czemu pobudza pęcherzyki do wzrostu i uwalniania ich z komórek jajnika.
pewnie, jeśli już, to tylko w jakimś znikomym stopniu, ale wiadomo, że łapiemy się wszystkiego
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:pisza tylko ze wyrownuje poziom hormonow i zwiększa stężenie FSH, dzięki czemu pobudza pęcherzyki do wzrostu i uwalniania ich z komórek jajnika.
Wiem ze jest bardzo polecany i wogole i absolutnie nie neguje, tylko czasami nawet przy witaminach i teraz przy castagnusie nawet mi niedobrze...wiec tak pytam czy moze cos wiecie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
czytalam tylko ze niektore panie ktorym zle pracowaly jajniki juz na drugi dzien czuly jak one zaczynaja dzialac a inne po 3 cyklach nie widzialy efektu wiec kazda ktora to bierze pewnie czyje cos innego. wypowiadaja sie te ktorym pomog i te ktore nie wierza w leczenie suplemaentami a nie widzialam opinii gdzie nie sprawdzil sie wcale. pewnie i takie sa. tak, na pco tez dziala a ja mam miec to badane bo endo w tym widzi przyczyne.Asha wrote:Wiem ze jest bardzo polecany i wogole i absolutnie nie neguje, tylko czasami nawet przy witaminach i teraz przy castagnusie nawet mi niedobrze...wiec tak pytam czy moze cos wiecie
-
amelia04072006 wrote:czytalam tylko ze niektore panie ktorym zle pracowaly jajniki juz na drugi dzien czuly jak one zaczynaja dzialac a inne po 3 cyklach nie widzialy efektu wiec kazda ktora to bierze pewnie czyje cos innego. wypowiadaja sie te ktorym pomog i te ktore nie wierza w leczenie suplemaentami a nie widzialam opinii gdzie nie sprawdzil sie wcale. pewnie i takie sa. tak, na pco tez dziala a ja mam miec to badane bo endo w tym widzi przyczyne.
No to mus probowac...jak bede miec bez owu ten cykl to tez moze sprobuje
tyle ze ziola sroki mi tez juz ida
wiec moze za dwa mieszki
shimmer_lip lubi tę wiadomość