Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Zajebiscie by bylo jakby to dzialalo to bym zaczela od wrzesnia ma to jakies uboczne skutki?
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:pisza tylko ze wyrownuje poziom hormonow i zwiększa stężenie FSH, dzięki czemu pobudza pęcherzyki do wzrostu i uwalniania ich z komórek jajnika.
pewnie, jeśli już, to tylko w jakimś znikomym stopniu, ale wiadomo, że łapiemy się wszystkiegojestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:pisza tylko ze wyrownuje poziom hormonow i zwiększa stężenie FSH, dzięki czemu pobudza pęcherzyki do wzrostu i uwalniania ich z komórek jajnika.
Wiem ze jest bardzo polecany i wogole i absolutnie nie neguje, tylko czasami nawet przy witaminach i teraz przy castagnusie nawet mi niedobrze...wiec tak pytam czy moze cos wiecieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiem ze jest bardzo polecany i wogole i absolutnie nie neguje, tylko czasami nawet przy witaminach i teraz przy castagnusie nawet mi niedobrze...wiec tak pytam czy moze cos wiecie
-
amelia04072006 wrote:czytalam tylko ze niektore panie ktorym zle pracowaly jajniki juz na drugi dzien czuly jak one zaczynaja dzialac a inne po 3 cyklach nie widzialy efektu wiec kazda ktora to bierze pewnie czyje cos innego. wypowiadaja sie te ktorym pomog i te ktore nie wierza w leczenie suplemaentami a nie widzialam opinii gdzie nie sprawdzil sie wcale. pewnie i takie sa. tak, na pco tez dziala a ja mam miec to badane bo endo w tym widzi przyczyne.
No to mus probowac...jak bede miec bez owu ten cykl to tez moze sprobuje tyle ze ziola sroki mi tez juz ida wiec moze za dwa mieszkishimmer_lip lubi tę wiadomość