Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:wyjatkowo cierpliwa bylam w tym cykl. godzilam sie z sytuacja, ale juz nie mam sil. ta swiadomosc tego jak dlugo moge jeszcze czeka mnie dobija a przeciez nic innego jak czekac nie moge. a ty fotke dawalas dzisiaj ?
No ale przynajmnie teraz wiadomo ze czekasz na @ tylko jeszcze nie wiadomo jak dlugo ale juz wiadomo ze bedzie, wczesniej cholera bylo wiadomo na co czekamy
Nie dawalam bo bez sensu..test byl pozytywny, ale i tak owu nie ma:-( -
amelia04072006 wrote:a nie mialas na bank. popatrz zreszta sama. 6 temperatur poprzedzajcy skok powinno byc nizszych a minimum 3 musza byc wyzsze. ostatni masz wzorcowy
Mniejsza z tym co bylo wtedy...teraz nie pokazuje i tyle
Zreszta zobacz jaka mam temp, jest za wysoka na owu i jej nie ma przeciezWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 13:57
-
wszystko sie moze zdarzyc przed wczoraj klocilas sie ze nie bedzie bo testy owu nie wychodza a dzisiaj wyszedl . zastanawia mnie tylko jakie mozesz miec wyniki tarczycy. ten inofolic wyrownuje prace tarczycy wiec nie wiem czy to nie byloby lepsze niz te ziola ojca jakiegos
-
amelia04072006 wrote:wszystko sie moze zdarzyc przed wczoraj klocilas sie ze nie bedzie bo testy owu nie wychodza a dzisiaj wyszedl . zastanawia mnie tylko jakie mozesz miec wyniki tarczycy. ten inofolic wyrownuje prace tarczycy wiec nie wiem czy to nie byloby lepsze niz te ziola ojca jakiegos
-
napisalas ze pokazal owulke kiedy wykres wykazuje cos innego. niewazne wchodzimy na pole minowe. pamietam co pisalas o pomocy medycznej w anglii, dletego pisze ze skoro nie masz mozliwosci przebadania wszystkiego to moze lepsze byloby poprawic prace tych organiow ktore moga powodowac nie moznosc zajscia w ciaze?