Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Shimmer ja też mam wizytę 21 a dzisiaj ześwirowałam kompletnie, siedzę i odświeżam stronke z wynikami a wyników brak...
Mój małż to teraz rozpacza, że się bzykać nie będziemy i robi podchody co chwilę. Mówi że go przyzwyczaiłam a teraz to co on ma biedny zrobić. Ci faceci to dziwni są bardzo. -
Ja też mam chcice ale się boję za bardzo. W poprzedniej ciąży po nzykaniu zaczęło mi się plamienie, więc nie ma opcji.
Zajebiście pewnie jest bo wszystjo rozpulchnione więc ciaśniej i lepiej ukrwione więc doznania większe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 12:33
Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Meta to czasami wyskakuje z zaskoczenia. Ja miałam plan na następne trzy miesiące starań. W sierpniu miałam drugi cykl ze Sroką polecieć. We wrześniu miałam mieć przerwę bo migdały mi chcieli wyciąć a od października sobie inofolic wymyśliłam :)Więc można mety nie widzieć a pieprznąć o nią łbem w biegu
ja z przyjemnością w nią pieprznę, głową, tyłkiem, wszystkim
amelia04072006 wrote:dzien dobry
bry!
amelia04072006 wrote:a ja mysle ze nie bo on nie dziala na prolaktyne tylko na inne hormony takie jak GnRH, FSH czy TSH.
już kupiłam, więc po ptokach ;)i castagnus i infolic (chociaż ja jakiś polski odpowiednik wzięłam - patriotka ) będę królikiem doświadczalnymAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:No to musisz nam zdawac relacje jak tam co tam...od kiedy to bedziesz brac?
myślę, że od poniedziałku, bo zamówiłam w internetowej - taniej dużo. a okazało się, że mam jeszcze jeden blister Castagnusa do wzięcia, więc biorę dalej
i będą relacjeAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:
Zajebiscie by bylo jakby to dzialalo to bym zaczela od wrzesnia ma to jakies uboczne skutki?