Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:bo kurwa jak opowiadalam cos no to czasem sie wpsomnialo o nim no i kurwa sie zazdrosny zrobil no
ale fakt ten gosciu przystojny facecik
No i tak powinno byc, zeby facet zazdrosny byl troche, ale nie do przesady do choleryrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No i tak powinno byc, zeby facet zazdrosny byl troche, ale nie do przesady do cholery
bo do roboty nie wolno mi w kieckach latac
ale na miasto czy na zakupy juz owszem, ewidentnie ot ego gostka zazdrosny mimo ze go ani razu nie widzial
poza tym twierdzi ze lepiej nie przyczynic sie do wzrostu umieralnosci emerytow zakladowych, bo oni do mnie przychodza w zwnioskami o zapomogi -
Cwalinka wrote:no on ciut przesadza
bo do roboty nie wolno mi w kieckach latac
ale na miasto czy na zakupy juz owszem, ewidentnie ot ego gostka zazdrosny mimo ze go ani razu nie widzial
poza tym twierdzi ze lepiej nie przyczynic sie do wzrostu umieralnosci emerytow zakladowych, bo oni do mnie przychodza w zwnioskami o zapomogi
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziubki
Iza- pecherzk moglbyc jesczze nie widocny alebo kolesama dupny sprzet trzymam kciuki za bete
Sylwia za piekny przyrost
Asha .. no coz jak sie wymieniacie plynami to czesto tak jest ze sie zarazamymy przez to chorowalismy zamiast 2 tyg miesiac
a co do tempki to pewnie juz po owuleczce
Cwalika rajstopki powiadaszmmmm...
sliskie.. jest sie o co ocierac a pozniej nagle przebicie..kurde skojarzylo mi sie z przebiciem blony dziewiczej ,..moze on ma taki fetysz
ze chce myslec ze zawsze dla niego jestes dziewca
Dotik w tym tramwaju cie nie wytrzeslo ??
Gigas widze ze odliczanie do wizyty trwa
Rybcia witaj
A ja siedze sobie z kawkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:10
Cwalinka, rybka, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny