Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
noo mowie ze powalone
Asha serio a mierzylas ogolnie swoja temperature.. bo moze masz stan podgoraczkowy i dlatego tak wariuje ??Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha nic nie bedzie
ja to wiem
generalnie ja juz sie tylko nastawiam zeby cos znalezli w bipsji
wgole jaki mialam pojebany sen szok..
snilo mi sie badanie nasienaa meza..
ze bylam z ta baba w labku .. no i maz oddal nasienie i patrzymy na nie ona mowino niestety nic nie ma.. oprcz komorek okraglych .. no i tak sie przyatrujemy .. to wygladalo wogole jak akwariuma tam patrze biala jedna kijanka
z czarna kropka na koncy "witi" i mowie do tej baby a co to jest ..a ona ooooo plemnik bierzemy go i podrsujemy ..
wiecie co zjebana jesem
Hahahah zajebisty sen hahahah
Soryy Ania bo ja skleroze mam...te badania nasienia to wyscie juz mieli czy nie?Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:noo mowie ze powalone
Asha serio a mierzylas ogolnie swoja temperature.. bo moze masz stan podgoraczkowy i dlatego tak wariuje ??
Tak myslalam ze to przez to ale nie mierzylam jeszcze, dlatego mysle ze ta z nocy jest lepszaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahah zajebisty sen hahahah
Soryy Ania bo ja skleroze mam...te badania nasienia to wyscie juz mieli czy nie?
bo raczej nie stan zapalny .. i nie leukocyty bo wteyd po pierwsze maz by nie mogl nawet sikaca dwa upleynnienie i aglutynacja bylyby inne przy stanie zapalnym
co do temperatuki .. to poczekaj juz do jutra zobaczysz jak z rana bedziesz miaal powyzej 37znowu to pewnie owu byla jak nie to jednorazowy ybrykrybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:mielismy sa komorki okragle powyzej jednego miliona.. lekarz powiedzial ze najprawdopodobniej sa to niedojrzale plemniki ..
bo raczej nie stan zapalny .. i nie leukocyty bo wteyd po pierwsze maz by nie mogl nawet sikaca dwa upleynnienie i aglutynacja bylyby inne przy stanie zapalnym
co do temperatuki .. to poczekaj juz do jutra zobaczysz jak z rana bedziesz miaal powyzej 37znowu to pewnie owu byla jak nie to jednorazowy ybryk
Aaa no to zajebiscie i co teraz? Trzeba czekac az dojrzeja czy co teraz?
Tak jest od kilku dni nie tylko dzisiajod dwoch dni tak jest...odkad infekcja mi sie od nowa zaczela
-
nick nieaktualny
-
Teraz nastepne 2 miesiace kuracji- dobrze ze zrobilismy wyniki hormonow po 2 tyg od tych pierwszych bo doktorek jak zobaczyl ze po 2 tyg tyle spadlo FSH to powiedzial ze widac ze jadra chcazaczac pracowac
generalnie powiedzial ze i tak za wczesnie na badanie nasienia bylo bo w sumie badanie bylo po 60 dniach kuracji a procesz tworzenia plemnikow to 72 dni .. ale trzeba bylospr czy walsnie choc te komorki okragle sa bo to wazna informacja..we wczesniejszych badaniach tego nie bylo
tak wiec dalej kuracja testosteron, tamoxifen, agapurin i androwit i dal na poprawe funkcji prostaty prostamol uno
w styczniu powtorne badanie nasienia i homony za ten czas mamy sie doleczyc, maz ma zrobic morfologie i grupe krwi ... pozniej miesiac przerwy ( regeneracji ) i biopsja -
ja tez nie lubie infekcji ;/ bryyy
nooospojrzalam na konto
i jest zmiana
z 4,51 zrobilo sie wielkie 0,00 -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Teraz nastepne 2 miesiace kuracji- dobrze ze zrobilismy wyniki hormonow po 2 tyg od tych pierwszych bo doktorek jak zobaczyl ze po 2 tyg tyle spadlo FSH to powiedzial ze widac ze jadra chcazaczac pracowac
generalnie powiedzial ze i tak za wczesnie na badanie nasienia bylo bo w sumie badanie bylo po 60 dniach kuracji a procesz tworzenia plemnikow to 72 dni .. ale trzeba bylospr czy walsnie choc te komorki okragle sa bo to wazna informacja..we wczesniejszych badaniach tego nie bylo
tak wiec dalej kuracja testosteron, tamoxifen, agapurin i androwit i dal na poprawe funkcji prostaty prostamol uno
w styczniu powtorne badanie nasienia i homony za ten czas mamy sie doleczyc, maz ma zrobic morfologie i grupe krwi ... pozniej miesiac przerwy ( regeneracji ) i biopsja
Oj to jeszcze trocheale narazie wszystko na dobrej drodze
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość