Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:siedze wlasnie na aptece internetowej i sie zsatanawiam zamawiac donga ci inofolic czy nei zamawiac
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ania..mus bylo plyn wymienic bo szyja otwarta
A objawy oprocz temp mam jak na owu dlatego mysle ze jeszce nie bylo, nie wiem juz samagdzies ja usunela co ??
a ogolnie masz goraczke ?? sprawdzalas ??
noo ja sie wczoraj tak narecilam ze chyba owulowalam w trakcie..bo jajnior mnie tak naparzal przez jakis czas ze sozk .. no i dzis tempka skoczyla ..
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie ok .. poki co nie patrze nakonto bo sie wkurwie
wiec wole nie lookac
mezulek wczoraj siadl i mowi do mnie kochanie dobra przemyslalem kilka rzeczy czy zgadasz sie na 1-2 h GTA a pozniej czas dla nas /?
mowie ok to ja ten czas mam na forum z dzieczynami
i doszlismy dokompromisuAsha, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a ja tam nie widze tej tempki 37,1
gdzies ja usunela co ??
a ogolnie masz goraczke ?? sprawdzalas ??
noo ja sie wczoraj tak narecilam ze chyba owulowalam w trakcie..bo jajnior mnie tak naparzal przez jakis czas ze sozk .. no i dzis tempka skoczyla ..
Eeeeee no to pikniemoze akurat cosik bedzie
Wywalilam ja, bo jakbym zostawila to by mi teraz owu nie wyznaczylo....ta temp jest z nocy a 37.1 jest z rana ...no przeciez dwoch nie wstawieCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U mnie ok .. poki co nie patrze nakonto bo sie wkurwie
wiec wole nie lookac
mezulek wczoraj siadl i mowi do mnie kochanie dobra przemyslalem kilka rzeczy czy zgadasz sie na 1-2 h GTA a pozniej czas dla nas /?
mowie ok to ja ten czas mam na forum z dzieczynami
i doszlismy dokompromisu
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha nic nie bedzie
ja to wiem
generalnie ja juz sie tylko nastawiam zeby cos znalezli w bipsji
wgole jaki mialam pojebany sen szok..
snilo mi sie badanie nasienaa meza..
ze bylam z ta baba w labku .. no i maz oddal nasienie i patrzymy na nie ona mowino niestety nic nie ma.. oprcz komorek okraglych .. no i tak sie przyatrujemy .. to wygladalo wogole jak akwariuma tam patrze biala jedna kijanka
z czarna kropka na koncy "witi" i mowie do tej baby a co to jest ..a ona ooooo plemnik bierzemy go i podrsujemy ..
wiecie co zjebana jesemCwalinka, rybka, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość