Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja tez nie lubie infekcji ;/ bryyy
nooospojrzalam na konto
i jest zmiana
z 4,51 zrobilo sie wielkie 0,00
ja na swoje spojazalam to juz mnie serducho zabolalo wczoraj tam bylo duzoooooooooooooo wiecej
a jak zaszalalam na zaupach wczoraj to poszlo 730 zl , dzisj 700 dentysta no i jeszcze zoologiczny dla reszty zwiewrzatek musze odwiedzic
zaplacilam dzis za Jowi zajecia marozetek no i za mikolaja w przedszkolu i 2 cz wyprawki papierniczej
i zamowilam teraz z apteki AŁA -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:oo a czemu to?
ja na swoje spojazalam to juz mnie serducho zabolalo wczoraj tam bylo duzoooooooooooooo wiecej
a jak zaszalalam na zaupach wczoraj to poszlo 730 zl , dzisj 700 dentysta no i jeszcze zoologiczny dla reszty zwiewrzatek musze odwiedzic
zaplacilam dzis za Jowi zajecia marozetek no i za mikolaja w przedszkolu i 2 cz wyprawki papierniczej
i zamowilam teraz z apteki AŁA
Ja juz nawet nie zagladampo co mam sie jeszcze kasa wkurwiac
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj to jeszcze troche
ale narazie wszystko na dobrej drodze
Cwalinka- wiesz.. jakos wole sie nie nastawiac ze pojawia sie w nasieniu .. bo wg mnie totroche nierealne.. maz ma mala obj jader wiec nawet jesli wyprodukuje plemniki to pewnie beda one w nasieniu martwe bo temp je dobije albo z wadami
w bijopsji jak cos znajda wybiora te najlepszeCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja juz nawet nie zagladam
po co mam sie jeszcze kasa wkurwiac
ale jak wyruszylam na zakupy to i kosmetyka i moje soczewki i auto trzeba bylo zatankwoac i spozywka i tabletki do zmywarki
a kawa byla w promocji wiec kupilam 3 opakowania bo sie oplacalo, a kotom kupilam jedzenie i mleko ehh
i po huj sie pracuje caly miesiac zeby wyplate rozjebac w tydzien? -
Cwalinka wrote:Czesc Mik, gdzie bylas jak cie noie bylo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:42
-
Cwalinka wrote:a kurwa to straszne to wszystko
ale jak wyruszylam na zakupy to i kosmetyka i moje soczewki i auto trzeba bylo zatankwoac i spozywka i tabletki do zmywarki
a kawa byla w promocji wiec kupilam 3 opakowania bo sie oplacalo, a kotom kupilam jedzenie i mleko ehh
i po huj sie pracuje caly miesiac zeby wyplate rozjebac w tydzien?
W jeden dzien a nie w tydzien -
Ania_84 wrote:jeszcze troche .. ale czuje sie spokojniejsza.. bo lepiej ze przedluzyl.. jakby teraz zorbil biosje to pewnie jakby znalezli cos to tylko komorki spermatogenezy ..i nie potrzebnie robilibysmy biopse.. po dluzszej kuracj sa wieksze szanse na plemniki
Cwalinka- wiesz.. jakos wole sie nie nastawiac ze pojawia sie w nasieniu .. bo wg mnie totroche nierealne.. maz ma mala obj jader wiec nawet jesli wyprodukuje plemniki to pewnie beda one w nasieniu martwe bo temp je dobije albo z wadami
w bijopsji jak cos znajda wybiora te najlepsze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka dlatego ze pobrali mi na koncie firmowym za obsluge konta
9 zl
wiec jeszcze mi zaiwania jak cos wplynie
ja robie caly miesiac u klienta tylko po to zeby pusic jeden przelew do zusu 1100 zlwiecie jak to tedy boli
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Cwalinka dlatego ze pobrali mi na koncie firmowym za obsluge konta
9 zl
wiec jeszcze mi zaiwania jak cos wplynie
ja robie caly miesiac u klienta tylko po to zeby pusic jeden przelew do zusu 1100 zlwiecie jak to tedy boli
-
Cwalinka wrote:nie lubie ciezkich okresow
-
nick nieaktualny