Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Ania to ile jeszcze czekacie? Chyba coś o początku przyszłego roku pisałaś, dobrze pamiętam?
2 miechy kuracji pozniej 1 miesiac regenracji.. i biopsja
wiec podejrzewam ze luty/marzec 2015
jak cos znajda to odrazu mamy wizyte kwalifikacyjna do ref in vitro
czyli moze popol roku sie odezwia ze nam przyznaliwiec mam nadzieje ze in vitro najpozniej wrzesien 2015
co by nie bylo nasza 3 rocznica slubu ..moze bedzie juz w trojke ;P
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Cwalinka dlatego ze pobrali mi na koncie firmowym za obsluge konta
9 zl
wiec jeszcze mi zaiwania jak cos wplynie
ja robie caly miesiac u klienta tylko po to zeby pusic jeden przelew do zusu 1100 zlwiecie jak to tedy boli
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja tez nie, a moją przyjaciółka na ojca się wkurza bo go zwolnili z pracy, siedzi w domu, dobija się i szantażuje całą rodzinę że się powiesi
mik82 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj tak mial jak 4 miesiace lezal w szpitalu pozniej byl na rehabilitacyjnym swiadczeniu a oni go wtedy zwolnili..moze nie mowi ze sie powiesi ..ale siedzial patrzyl sie w okno.. i mowil ze lepiej by bylo jakby go nie bylo.. i tkie tam...ale zaczelam go wyciagac na spacery.. zaczelismy remontowac mieszkanie.. i jakos poslzo pozniej z tej pracy przyslali do niego nowa propozycje pracy .. i jakos sie ulozylo
Bo sie zaczynaja czuc niepotrzebni...moj stary to mial a teraz ojciec mojego to ma...trzeba im pokazac ze jest nadal miejsce dla nich na tym swiecie, ze sa kochani i potrzebimik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:kurde a rolnik który ma 100 hektarów płaci śmieszną kasę do krus-u a z samej dotacji ma już 80 tys.
ale niestety musialabym zamknac dzialanosc..wypisac sie z zusu i placic przez 3 lata krus i doepiro wtedy otworzyc dzialanosc.. ale tak planuje zrobic
maz zalozy dzialanosc w nowym roku ..
ja za ten czas zamkne firm podpiszemy pkd pod mojego mezaja bede sobie placic przez 3 lata krus
i otworze firme znowu :p
a maz jak mu nie bedzie szlo to zamknie
jak on chca nas robic w chuja to my ich tezAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:
kryzyk wieku srednigo
.... ja rozumiem że gość został bez pracy i w wieku 60lat ma duży problem żeby ją znaleźć żeby pociągnąć do emerytury ale jej mama pracuje, chodzi na nocki na 3 w nocy prosi żeby mąż jej chociaż w domu coś pomógł a ten mordę piłuje na wszystkich i straszy że się powiesi skoro jest takim ciężarem
masakra... a ta moja przyjaciółka mieszka 40 km od rodziców, nie ma jej na miejscu, szkoda jej mamy i siedzi w domu i wyje biedna
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Bo sie zaczynaja czuc niepotrzebni...moj stary to mial a teraz ojciec mojego to ma...trzeba im pokazac ze jest nadal miejsce dla nich na tym swiecie, ze sa kochani i potrzebi
-
mik82 wrote:starczego chyba
.... ja rozumiem że gość został bez pracy i w wieku 60lat ma duży problem żeby ją znaleźć żeby pociągnąć do emerytury ale jej mama pracuje, chodzi na nocki na 3 w nocy prosi żeby mąż jej chociaż w domu coś pomógł a ten mordę piłuje na wszystkich i straszy że się powiesi skoro jest takim ciężarem
masakra... a ta moja przyjaciółka mieszka 40 km od rodziców, nie ma jej na miejscu, szkoda jej mamy i siedzi w domu i wyje biedna
Bo jak go zwolnili...to raz ze sie poczul gorszy w pracy a dwa ze jezeli ma zakodowane ze to facet powinien kase do domu przynosic to teraz juz uwaza ze nie jest facetem i gowno jest warty...dla niego sprzatanie domu bedzie upokarzajace bo to nie praca...facet musi kase przynosic a nie w garach siedziec -
Ania_84 wrote:dlatgeo chcialam przejsc na krus
ale niestety musialabym zamknac dzialanosc..wypisac sie z zusu i placic przez 3 lata krus i doepiro wtedy otworzyc dzialanosc.. ale tak planuje zrobic
maz zalozy dzialanosc w nowym roku ..
ja za ten czas zamkne firm podpiszemy pkd pod mojego mezaja bede sobie placic przez 3 lata krus
i otworze firme znowu :p
a maz jak mu nie bedzie szlo to zamknie
jak on chca nas robic w chuja to my ich tezAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo jak go zwolnili...to raz ze sie poczul gorszy w pracy a dwa ze jezeli ma zakodowane ze to facet powinien kase do domu przynosic to teraz juz uwaza ze nie jest facetem i gowno jest warty...dla niego sprzatanie domu bedzie upokarzajace bo to nie praca...facet musi kase przynosic a nie w garach siedziec
-
mik82 wrote:tylko że ten krus też się skończy niedługo bo nie wierzę że się ktoś za to w końcu nie weźmie, za dużo kasy Państwo traci
oni nas okradaja na kazdym kroku ;/
iecie ile baba mi wyliczyla emeryturyjak bede placic 1100 zl zusowi ..
padlam
700-800 zl - tyle samo dostaje rolnik ;/ i kurwa nie musi sie gimnastykowac zeby dzailanosc utrzymac ;/Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:tylko jak czasem próbujesz to pokazać to jak ktoś ma zryte to nie przetłumaczysz za cholerę
Wiem, bo facetowi uczuciami nie pokarzesz...facet uczuciami nie ogarnia...faceci nie rozmawiaja uczuciami ale faktami i czynnosciami....jak mu powisz ze go potrzebujesz do pomalowania dachu to wtedy sie poczuje potrzebny bardziej niz gadanie o tym -
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:ja wiem o tym i rozumiem też to, tylko że co jego żona jest winna tej sytuacji że traktuje ją jak worek treningowy do wyładowania się
Nie jest winna, ale my wszyscy tak reagujemy, wyzywamy sie na najblizszych i to zazwyczaj jest maz lub zona ..osoba z ktorymi mieszkamymik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny