Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mozecie mnie wywalic z watku, ale zzylam sie z wami, wiele razy potrzebowalam chociazby wygadania sie i nie wyobrazam sobie ze moglabym tak poprostu udawac ze nie dostalam wsparcia.
gdyby nie to ze chcialabym aby ten watek bym dla tych ktore chca tu byc a nie potrzebuja go bo maja w tym interes.
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:mozecie mnie wywalic z watku, ale zzylam sie z wami, wiele razy potrzebowalam chociazby wygadania sie i nie wyobrazam sobie ze moglabym tak poprostu udawac ze nie dostalam wsparcia.
gdyby nie to ze chcialabym aby ten watek bym dla tych ktore chca tu byc a nie potrzebuja go bo maja w tym interes.
Daj spokoj nikt cie nie wywalihahaha co ty masz juz hormon w gebie z samego rana hahahaha
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:mam nadzieje ze wiecej tak sie nie stanie ze ktos poczuje sie dotkniety
nie o to chyba tu chodzilo i nie tego sie spodziewalam
-
amelia04072006 wrote:ja wszedzie gdzie jestem widze ze laski potrzebuja pomocy zapraszam na ten watek , bo zachwalam jakie laski sa zajebiste, ze maja duzo informacji i chetnie pomagaja i myslalam ze tak jest. chyba sie pomylilam
Jest tak...tylko ze niektorzy widze korzystaja....ale w inny sposob -
amelia04072006 wrote:poczekaj , niedlugo zacznie sie dym
i bedzie glosowanie
Hahahahah...ja tu mam glos decydujacy hahahaha poza tym armatki w gotowosciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:11
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:
ale gigsa pisała pisała po mojej wizycie w srode, apropos tego ze nie dostałam zwolnienia..ze wlasnie jej ginka mowila, ze nie chce dac zwolnienia dopóki nie potwierdzi na usg...wiec nie wiem..może cos mi się pokrecilo już terazamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ale gigsa pisała pisała po mojej wizycie w srode, apropos tego ze nie dostałam zwolnienia..ze wlasnie jej ginka mowila, ze nie chce dac zwolnienia dopóki nie potwierdzi na usg...wiec nie wiem..może cos mi się pokrecilo już teraz
A to moze ogolny jej tak mowil -
Iza75 wrote:ale gigsa pisała pisała po mojej wizycie w srode, apropos tego ze nie dostałam zwolnienia..ze wlasnie jej ginka mowila, ze nie chce dac zwolnienia dopóki nie potwierdzi na usg...wiec nie wiem..może cos mi się pokrecilo już teraz