Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Widzę, że atmosfera nie najlepsza...
Mi się wydaje, że te wpis, gdzie nie wspomniała o Was, był po prostu pisany w telegraficznym skrócie i nawet zwyczajnie nie pomyślała, że ktoś może mieć jej za złe, że o nim nie wspomniała... Nie widzę w nim złych intencji, a raczej niedopowiedzenie i niedoprecyzowanie... -
amelia04072006 wrote:szczeze mowiac to mam dosc, wieczna walka i upominanie o cos.
wszystkie sa dorosle , powinny byc chyba jakies zasady albo idziemy na fb, robimy grupe zamknieta tylko dla wtajemniczonych i kurwa niech zdziska umrze
Zasady sa tylko sie ich niektorzy nie trzymajaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Cześć dziewczyny! Widzę, że atmosfera nie najlepsza...
Mi się wydaje, że te wpis, gdzie nie wspomniała o Was, był po prostu pisany w telegraficznym skrócie i nawet zwyczajnie nie pomyślała, że ktoś może mieć jej za złe, że o nim nie wspomniała... Nie widzę w nim złych intencji, a raczej niedopowiedzenie i niedoprecyzowanie...
To nie jest jedyny taki " nieprzemyslany"Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:19
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:szczeze mowiac to mam dosc, wieczna walka i upominanie o cos.
wszystkie sa dorosle , powinny byc chyba jakies zasady albo idziemy na fb, robimy grupe zamknieta tylko dla wtajemniczonych i kurwa niech zdziska umrze..poczekajmy co gigsa powie
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Mi się wydaje, że te wpis, gdzie nie wspomniała o Was, był po prostu pisany w telegraficznym skrócie i nawet zwyczajnie nie pomyślała, że ktoś może mieć jej za złe, że o nim nie wspomniała... Nie widzę w nim złych intencji, a raczej niedopowiedzenie i niedoprecyzowanie...
wiele razy plakalam - doslownie kiedy cos komus nie poszlo. dla mnie to nie byle jaki watek to moje miejsce, moj narkotykWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:20
Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydaje, że te wpis, gdzie nie wspomniała o Was, był po prostu pisany w telegraficznym skrócie i nawet zwyczajnie nie pomyślała, że ktoś może mieć jej za złe, że o nim nie wspomniała... Nie widzę w nim złych intencji, a raczej niedopowiedzenie i niedoprecyzowanie...Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:hej. to nie pierwszy wpis tego typu. czesto natrafialam z przypadka na takie cos i sie nie odzywalam ale mam dosc. albo jestesmy szczere albo sie nie lubimy.
wiele razy plakalam - doslownie kiedy cos komus nie poszlo. dla mnie to nie byle jaki watek to moje miejsce, moj narkotyk
wszystkie tu spedzamy/ spedzalysmy i bedziemy spedzac duza czesc swojego czasu i chodzi o to, zeby to bylo miejsce gdzie mozna znalezc przyjaciol na dobre i zle
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:juz mnie to srednio obchodzi. mi jest przykro bo ja staralam sie pomoc ile moglam, martwilam sie, czekalam na info co sie dzieje itd. a teraz juz nie wiem co o tym myslec
Ja tez czekalam, cieszylam sie itd....rozczarowana jestem w cholere musze przyznacamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:
wszystkie tu spedzamy/ spedzalysmy i bedziemy spedzac duza czesc swojego czasu i chodzi o to, zeby to bylo miejsce gdzie mozna znalezc przyjaciol na dobre i zle
Asha lubi tę wiadomość