Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:ciezko to opisac, mam wrazenie ze on ciagle ma nade mna jakas wladze, ze musze go slucahc a tak naprwde huja musze no, wyniosl sie z domu jak mialam jakies 13-14 lat, ciagle bylam zbyt dobra, co nie zeobilam to zawsze moglo byc lepiej
jebane poczucie niskiej wartosci we mnie wyrobil
a teraz kurwa mowi ze jest ze mnie dumny ze obie rdze
ze z firma sobie rdzilam i rtakie pierdy kurwa
Czyli ...jezeli dobrze czytam.....czujesz sie przy nim nie wystarczajaco dobra i ze go zawiodlas? Ze on ma wiecznie oczekiwania wobec ciebie ktorych ty i tak nie bedziesz w stanie spelnic...z jednej strony cie chwali a z drugiej poniza...???? -
kochana, kiedyś przeczytalam taka calkiem fajna ksiazke/poradnik o szantażu emocjonalnym...pomoglo mi...i Tobie trz myślę by pomoglo...poszukam jutroCwalinka wrote:ciezko to opisac, mam wrazenie ze on ciagle ma nade mna jakas wladze, ze musze go slucahc a tak naprwde huja musze no, wyniosl sie z domu jak mialam jakies 13-14 lat, ciagle bylam zbyt dobra, co nie zeobilam to zawsze moglo byc lepiej
jebane poczucie niskiej wartosci we mnie wyrobil
a teraz kurwa mowi ze jest ze mnie dumny ze obie rdze
ze z firma sobie rdzilam i rtakie pierdy kurwa
Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno chyba trafilas w edno, choc jakos nigdy mnie nie ponizyl ale nie czulam sie dowrtosciowana, sama niewiem jak to nazwacAsha wrote:Czyli ...jezeli dobrze czytam.....czujesz sie przy nim nie wystarczajaco dobra i ze go zawiodlas? Ze on ma wiecznie oczekiwania wobec ciebie ktorych ty i tak nie bedziesz w stanie spelnic...z jednej strony cie chwali a z drugiej poniza...????
i zapomnilam z kim tu na forum gadam
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no chyba trafilas w edno, choc jakos nigdy mnie nie ponizyl ale nie czulam sie dowrtosciowana, sama niewiem jak to nazwac
i zapomnilam z kim tu na forum gadam
To ty to powiedzialas wszystko..ja to tylko ubralam inaczej
i tego sie wlasnie boisz kochanie....ze znowu ci wytknie jaka jestes niedoskonala...znowu ci powie co powinnas....i ze tak naprawde nawet jak zrobisz tak jak ci mowi to i tak nie bedzie dobrze....jezeli sie od tego nie uwolnisz to do konca zycia slonce bedziesz sie meczyc...to nie chodzi o stawianie sie....to chodzi o pokazanie ze jestes kim jestes i albo cie kocha jaka jestes albo ty zaakceptujesz co ci da i nie bedziesz juz walczyc o okruchy ktore ci daje i udowadniac wiecej ze jestes niewiadomo kim a potem i tak jest zle....on cie bardzo kocha i chce najlepiej dla ciebie tylko w chujowy sposob to pokazuje
Redhotka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

O, o wilku mowa - przywlókł swoje zwłoki.