Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Dzień dobry laseczki
sobota mówicie to trzeba pospać?
mi glut niespodzianke zrobił bo spał bite 12h
witaj marnutzapraszamy do nas, jeżeli czytałas pierwszy wpis na wątku i jestes na to gotowa
A ty gdzie jestes?????? Pospalas to tu powinnas pilnowacIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siemanko
Witam się z rańca, kawkę będę robić jak ktoś chętny
Ja dziś tak na trochę zaglądam do Was bo pogrzeb dziś mamy a jutro mnie nie ma bo mi przyjaciółka z familią na chatę zjeżdża bo się od ponad półtora roku nie widziałyśmywięc jutro przepraszam ale jestem dla nich.
W poniedziałek z rańca mama gina więc dam znać co tam u mnie wygrzebał.
Widziałam że cwalinka jakieś przeboje ma z ojcem ale nie będę się wymądrzać w tym temacie bo po nawet jeszcze nie doczytałam tego co wieczorem nastukałyście ale przytulamAsha, Iza75, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemanko
Witam się z rańca, kawkę będę robić jak ktoś chętny
Ja dziś tak na trochę zaglądam do Was bo pogrzeb dziś mamy a jutro mnie nie ma bo mi przyjaciółka z familią na chatę zjeżdża bo się od ponad półtora roku nie widziałyśmywięc jutro przepraszam ale jestem dla nich.
W poniedziałek z rańca mama gina więc dam znać co tam u mnie wygrzebał.
Widziałam że cwalinka jakieś przeboje ma z ojcem ale nie będę się wymądrzać w tym temacie bo po nawet jeszcze nie doczytałam tego co wieczorem nastukałyście ale przytulam
Dzien Dobry slonce...mi mozesz kawke zrobic bo ja juz swoja wypilam
Co z ta owu twoja ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 09:06
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dzien Dobry slonce...mi mozesz kawke zrobic bo ja juz swoja wypilam
Co z ta owu twoja ????
Moja owu mam nadzieję dopiero do mnie idzieTesty mi coraz ładniejsze wychodzą...liczę na to że dziś lub jutro pozytywny więc pewnie w poniedziałek byłąby owu...może wcześniej zastrzyk u gina...ale kurwa nie planuje nic bo się coś zesra...na razie czekam i donguję bo ma czasu jeszcze trochę na przyjście
A Ty kiedy miałaś tą swoją owu bo nie zdążam za nią
No i jak Twój pęcherz?Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Hejka, jestem ale z doskoku bo stary jeszcze spi a matula dopiero nadciagnie...
cwalinka widzę, ze ostro sie wzielas za siebie..ja uwielbiam silownie ale juz od paru lat mam zakaz, bo rozwalilam sobie kregoslup cwiczac bez nadzoru..a najbardziej lubilam dźwigać ciężary ooooo zajebista sprawa
..a mój stary mówi, ze jestem silniejsza od niego i wyjątkowo sie z nim zgadzam
miki milej niedzieli zatem w gronie przyjaciol..bo dzis skoro pogrzeb to pewnie tak milo nie będzie
Asha jak samopoczucie? Przeszly Ci juz te wszystkie rzeczy?Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hejka, jestem ale z doskoku bo stary jeszcze spi a matula dopiero nadciagnie...
cwalinka widzę, ze ostro sie wzielas za siebie..ja uwielbiam silownie ale juz od paru lat mam zakaz, bo rozwalilam sobie kregoslup cwiczac bez nadzoru..a najbardziej lubilam dźwigać ciężary ooooo zajebista sprawa
..a mój stary mówi, ze jestem silniejsza od niego i wyjątkowo sie z nim zgadzam
miki milej niedzieli zatem w gronie przyjaciol..bo dzis skoro pogrzeb to pewnie tak milo nie będzie
Asha jak samopoczucie? Przeszly Ci juz te wszystkie rzeczy?
Ciężary????? łoooooo szacun...ja to mam tak słabe łapy że masakra...jedyne ciężarki dla mnie to takie po 1,5 kg na rękę do ćwiczeń
Ale jak sobie kręgosłup rozwaliłaś to niefajnie bardzo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Hej Kochana!
Ciężary????? łoooooo szacun...ja to mam tak słabe łapy że masakra...jedyne ciężarki dla mnie to takie po 1,5 kg na rękę do ćwiczeń
Ale jak sobie kręgosłup rozwaliłaś to niefajnie bardzoteraz tylko gluta nosze z ciężkich rzeczy, choć tez juz prawie nie nosze..mama z odsiecza przybywa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Poszlam na chwile bo was nie bylo to przyszlyscie
Izuniatam bylam
Owu moja...kto to kurwa wie co z moja owu hahahaha. Okaze sie jak @ przyjdzie kiedy ona byla tak naprawde hahahah
Wykres zmienilam na nocny teraz hahah zeby bylo wiadomo kiedy ta lute pojechac hahaha
Tamte tematy juz lepiej ale przez ta cholerna owu spac nie mogestary tez lepiej , wkurwil mnie wczoraj ale niewazne
Mik piknie ze owu odziebzykac juz zaczelas czy sie wstrzymujesz?
Izunia milo ze jestesIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:to firanki niech stary wiesza
..ja mądrze sie teraz bo ja nie mam firanek i nie mam okazji uslyszec, ze on nie umie powiesić wrrrr
Hahahahaah szlag by och z tymi wymowkamibo to kurwa trudne jest hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 09:28
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:to firanki niech stary wiesza
..ja mądrze sie teraz bo ja nie mam firanek i nie mam okazji uslyszec, ze on nie umie powiesić wrrrr
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny