Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To ty to powiedzialas wszystko..ja to tylko ubralam inaczej
i tego sie wlasnie boisz kochanie....ze znowu ci wytknie jaka jestes niedoskonala...znowu ci powie co powinnas....i ze tak naprawde nawet jak zrobisz tak jak ci mowi to i tak nie bedzie dobrze....jezeli sie od tego nie uwolnisz to do konca zycia slonce bedziesz sie meczyc...to nie chodzi o stawianie sie....to chodzi o pokazanie ze jestes kim jestes i albo cie kocha jaka jestes albo ty zaakceptujesz co ci da i nie bedziesz juz walczyc o okruchy ktore ci daje i udowadniac wiecej ze jestes niewiadomo kim a potem i tak jest zle....on cie bardzo kocha i chce najlepiej dla ciebie tylko w chujowy sposob to pokazuje
bo nie umiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ciezko to opisac, mam wrazenie ze on ciagle ma nade mna jakas wladze, ze musze go slucahc a tak naprwde huja musze no, wyniosl sie z domu jak mialam jakies 13-14 lat, ciagle bylam zbyt dobra, co nie zeobilam to zawsze moglo byc lepiej
jebane poczucie niskiej wartosci we mnie wyrobil
a teraz kurwa mowi ze jest ze mnie dumny ze obie rdze
ze z firma sobie rdzilam i rtakie pierdy kurwa
Czytam Wasz wątek od jakiegoś czasu, śmieję się i płaczę razem z Wami, ale nie wtrącałam się, bo widzę, żeście zgrane i chyba więcej Was tu nie trzeba.
Niemniej jak teraz przeczytałam Cwalinkę, to mnie żyła wyszła.
Cwalinko - Twój ojciec "wyniósł się z domu" jak miałaś 13 lat, zostawił Twoją matkę, Ciebie (i Twoje rodzeństwo o ile takowe masz) i on śmie mówić Ci i pouczać o szacunku do rodziny??? A gdzie on miał szacunek do Was jak Was zostawiał? Zapomniał wół jak cielęciem był? Łatwo się realizuje wzniosłe idee cudzym kosztem. Nie daj się w to wrobić.
Jeśli lubisz czytać i Cię to zainteresuje, to polecam Ci bardzo książkę "Toksyczni rodzice" - pouczająca. Bardzo pomaga dostrzec próby i sposoby manipulowania nami przez rodziców (tych "toksycznych" a nie normalnych).
Pozdrawiam i życzę powodzenia!Iza75, Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Witam i ja
Mamut dzieki
a u mnie wczoraj bzykania nie bylo, ale i chyba owulki nie bylo, do dupy ten moj caly cykl
maz zasnal przed tv jak ogladalismy bajke
ty jakos musisz ogarnac to bzykanie kochaniutka bo z ogladania tv to dzieci nie bedzie
25staraczka25 lubi tę wiadomość