Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Iza a mamula na dlugo?
mezus lubi sie z tesciowka?..potrzebuje teraz pomocy przy glucie bo nie chce sobie w razie czego w brodę pluć, ze nie uważałam...tfu tfu...a z przyjazdem mamy mojej to stary sam wyszedl
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:lubi to moze zbyt dużo powiedziane ale wiesz jak smród do dupy to i tesciowa do rany przyloz
..potrzebuje teraz pomocy przy glucie bo nie chce sobie w razie czego w brodę pluć, ze nie uważałam...tfu tfu...a z przyjazdem mamy mojej to stary sam wyszedl
Hahahahah...moze wie jak dobrze twoja tesciowa wplywa na ciebie hahaha kojaco uspokajajaco hahahahIza75 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Cwalinka co do taty - to popieram wypowiedz Marntuaa
Marntu - witam .. widze ze jednak die odezwalas
Asha - patrze na Twoj wykresi .. ehh.. ten program jest do dupy po porstu ;/
Mam nadziejeze ze ze swoim sie dogadasz
my wczoraj wrocilismy kolo 23 .. bylismy u mojej klientki ..miskowi robila zeba..okazalo sie ze dlatego go "boli" a raczej jest wrazliwy na zimno ..bo popzrzedni stom robiac kanalowe nie zauwazyl ze michal ma dodatkowy kanal w zebie ..wyszlo na zdjeciu ..a pozniej siedzileimsy gadalismy .. i tak zeszlo
Teraz siedze i rozliczam lekarz.. wiec w sumie wpadlam sie przywitac ..
ehh z checia bym dzis odpoczela ale do 10tego jest rozliczenie ..taki czas
a jeszcze dzis jade na rozmowe z nowym klientem.. ktory ma cala przychodnie.. jesli mi sie uda to super .. szczegolnie ze wlasicicelem przychodni jest znajma tej lekarki co wczoraj bylismy z Michalem... i to w sumie ona mnie polecila.. wiec tez musze sie wykazac
Misiek poki co zadowolony z pracy choc dalej maja stawke 8 zl na reke.. a liczyl ze im cos podniesie.. ;/
pRzepraszam ze nie odniose sie do wszytskich dziewczyn ale nawet nie ma jak was nadrobicIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moj taka gadka ma z jedzeniem , ze czegos nie lubi...nie wazne kurwa ze nigdy nie jadl, ale on juz wie z gory ze nie lubi hahaha
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc Ania...to masz cudna sobote w robocie
Nie rozumiem co masz na mysli z wykresemalbo Ty tam co s grzebiesz
-
Ania_84 wrote:Witajcie kochane
Cwalinka co do taty - to popieram wypowiedz Marntuaa
Marntu - witam .. widze ze jednak die odezwalas
Asha - patrze na Twoj wykresi .. ehh.. ten program jest do dupy po porstu ;/
Mam nadziejeze ze ze swoim sie dogadasz
my wczoraj wrocilismy kolo 23 .. bylismy u mojej klientki ..miskowi robila zeba..okazalo sie ze dlatego go "boli" a raczej jest wrazliwy na zimno ..bo popzrzedni stom robiac kanalowe nie zauwazyl ze michal ma dodatkowy kanal w zebie ..wyszlo na zdjeciu ..a pozniej siedzileimsy gadalismy .. i tak zeszlo
Teraz siedze i rozliczam lekarz.. wiec w sumie wpadlam sie przywitac ..
ehh z checia bym dzis odpoczela ale do 10tego jest rozliczenie ..taki czas
a jeszcze dzis jade na rozmowe z nowym klientem.. ktory ma cala przychodnie.. jesli mi sie uda to super .. szczegolnie ze wlasicicelem przychodni jest znajma tej lekarki co wczoraj bylismy z Michalem... i to w sumie ona mnie polecila.. wiec tez musze sie wykazac
Misiek poki co zadowolony z pracy choc dalej maja stawke 8 zl na reke.. a liczyl ze im cos podniesie.. ;/
pRzepraszam ze nie odniose sie do wszytskich dziewczyn ale nawet nie ma jak was nadrobic
hej Ania, w sobotę pracujesz? Zycze Ci, żeby sie udalo z ta robota nowa
-
Iza75 wrote:mój tez tak ma hahhha..on nie lubi selera naciowego ale w salatce jak jest i nie wie to wpierdala
No hahahah mojego jak zapytasz ...to on zadnych warzyw nie lubi hahah ale lecho, sosy wszystkie pieczarkowe, z papryka wszystko wpierdala hahahah zryte maja hahahahIza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hej Ania, w sobotę pracujesz? Zycze Ci, żeby sie udalo z ta robota nowa
szczegolnie jak jest 10-ty ;/
-
Asha wrote:Wymarzona robota
bo kiedy chce ustalam sobei czas.. ale ten termin 10ty.. jest przesrany ;/
Cwalinka lubi tę wiadomość