Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ta temap jest z nocy...rano jest caly czas 37.1 a zazwyczaj bylo mniej wiecej tak samo nigdy nie bylo az takiej roznicy
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie bo jeszcze go nie mam
na nastepny cykl zamowionyAsha, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wiem...
...ale lute to chyba lepiej poznoej wziac niz za wczesnie? Czy nie
rybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Luta już po pierwszym dniu skoku tempki na pewno owu nie zatrzyma, a im wcześniej bierzesz tym większe prawdopodobieństwo zagnieżdżenia, chociaż zobacz jak późno iza brała progesteron i jest ok
No wiem wlasnie...nie wiem kurwa co robic jakas zalamka jest w tym cyklu normalnierybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No wiem wlasnie...nie wiem kurwa co robic jakas zalamka jest w tym cyklu normalnie
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to czemu szyja dopiero teraz sie zamyka
i sluz mialam
To tak wyglada jakbym miala dwie owulacje
rybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:szyja może Ci się dopiero zamykać bo miałaś wczesną owu, a śluz to wiesz jak z nim jest jak serduszkujesz. Ja np po serduszkowaniu mam jeszcze z dwa dni rozciągliwy nawet jak nie mam płodnych dni
Ale to malo prawdopodone zeby tydzien po owu dopiero szyja mi sie zamykalanie wiem
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Pyalam jej i ona mowi ze 4/5 dni po skoku
-
Cwalinka wrote:i jak siebie obserwowac ak wszystko moze zaklocac
kurde pisac nie moge bo koty po mnie i po lapku laza
Mowie wam takiego cyrku jak w tym cyklu to ja jeszcze nie mialamnic nie wiem...kurwa nic nie wiem hahahaha
rybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale to malo prawdopodone zeby tydzien po owu dopiero szyja mi sie zamykala
nie wiem